Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker Thais”
Beoordeling van River Kwai

River Kwai
Een tafel reserveren
2
do 27-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 135 van 832 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 40 - US$ 55
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner
Wijk: Lange Nieuwstraat
23 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen aan een Utrechtse gracht. Normaal gesproken neem ik Pad Thai Kai, maar spareribs op z’n Thais, bereid met 20 verschillende specerijen, kon ik niet weerstaan. Zo heerlijk!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank stannye
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (60)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 60 beoordelingen

27 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten lekker vers. Super vriendelijke bediening. (Engels talig). We hebben heerlijk gegeten maar de porties mogen groter. De prijs is aan de hoge kant voor de hoeveelheid. Maar het is wel super lekker en wordt netjes geserveerd.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank zeghetmaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten van verschillende Thaise gerechten. De bediening was ook zeer behulpzaam en vriendelijk (Engels)
Hou je van Thais dan moet je deze zeker proberen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank YvesS135
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Thais restaurant, lekker eten en vriendelijke bediening. Genoeg vegetarische opties. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank de-san
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al eerder waren we hier. Maar ook nu was het een uitstekend bezoek. Tom kah kai, kip in rode curry, salade met biefstuk en rundvlees met ananas in niet-pikante saus. Alles was heerlijk van smaak. Authentieke Thaise gerechten. Vriendelijke bediening, ondanks het feit dat het stampvol zat. Dat laatste is niet voor niets....

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank GerbenRodts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die River Kwai bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 

In River Kwai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding