Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten, vriendelijk personeel”
Beoordeling van Mahanakorn

Mahanakorn
Een tafel reserveren
2
do 27-6
20:00
OF
Geclassificeerd als nr. 122 van 832 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 35 - US$ 48
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Lange Elisabethstraat Mariaplaats
8 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten smaakte heel erg goed, bediening was extreem vriendelijk. Leuke locatie & inrichting, aanrader!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank AmandaLinden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (151)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 151 beoordelingen

29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op een zonnige middag een borrel halen om half 5 is hier niet echt gewenst. We konden tot 5 uur blijven zitten..... Wat een vreemde regel, immers dineren doe je echt nog niet om 5 uur. We hebben ons wijntje dus maar opgedronken en zijn iets verder gezellig bij een tapas restaurant gaan zitten waar we gewoon iets konden drinken met een klein borrelhapjes erbij. Het personeel was ook niet echt heel vriendelijk. Dus ondanks de mooie ligging helaas geen aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Linda O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was prima. Pad Thai was wel erg zoet met veel grote stukken Tahoe. De curry was erg lekker maar portie niet heel groot. Nog best aan de prijs en restaurant is wat verloederd; opgehangen briefjes, wc zonder handdoekjes, plakkende vloer en kussens vies. Wat ik ook storend vind is dat er 85 cent gerekend wordt voor glaasje kraan water.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank mvk73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2019 beoordeeld

Met een groepje vrienden hier gegeten , het eten was goed, bediening was vlot .
Gezellig gegeten hier .

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Spanglishdutch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 maart 2019 beoordeeld

Heb geweldig genoten van het eten en de geboden service. Voor ieder wat wils met milde gerechten tot ronduit uitdagend pittig

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mahanakorn bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Mahanakorn geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding