Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top, prijs kwaliteit verhouding.”
Beoordeling van Winkel van Sinkel

Winkel van Sinkel
Geclassificeerd als nr. 401 van 755 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 55
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Neude Janskerkhof en Domplein
Beschrijving: De Winkel van Sinkel zorgt voor een unieke beleving, waar lekker eten, borrelen en uitgaan samenkomen met een continu variërend aanbod van activiteiten, muziek & dans. Tevens kunnen wij een mooie locatie voor uw receptie, bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst verzorgen.
25 september 2020 beoordeeld

Vorige week vrijdag na afloop van een geweldige middag sloepvaren via Sloep delen Utrecht lekker met vrienden gaan eten bij de Winkel van Winkel aan de Oude gracht.
Deze aktie via Socialdeal koste slechts €16,- per persoon en bestond uit 3 gangen waarvan het nagerecht vast staat. De ossenhaas spies die we kregen was echt subliem van kwaliteit en geweldig gebakken en de Cesar salade vooraf verdiend het predikaat Top!!(lekkere kip en bacon) in een mooie balans met de sla ensaus Kortom ga hier naar toe en laat je verbazen door al het moois in dit geweldige gebouw met een team dat op elkaar is ingespeeld. Hulde!!!!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank johntJ1813XW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (547)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 547 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld

Gisteren gegeten bij de winkel van Sinkel. Hele mooie locatie. Het eten was meer café eten. Niets bijzonders eigenlijk. Salade te veel drassig erg vet. Hoofdgerecht zalm weer erg droog en de patat te hard gebakken. Nee dit restaurant is heel mooi om een drankje te doen, maar voor het eten zou ik het skippen. Ook moet je lang wachten. Na 1 uur hadden we pas het voorgerecht, en heel druk was het niet. En tenslotte € 2,- voor kraanwater??? Dat kan echt niet kraanwater zou gratis moeten zijn.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Marco L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2020 beoordeeld

De prijs van een fles wijn start met €25,-. Kip / Curry en Ossenhaas & pepersaus besteld.
Je zit er heerlijk buiten, het was druk en het duurde dus lang. Met afrekenen zelfs naar binnen gegaan om te betalen, te lang gewacht.
Het eten was wat magertjes, de ossenhaas was heerlijk maar geen salade erbij ook niet bij de kip.
De toiletten zijn ver weg, naar binnen achterin de zaak trappen af.
Jammer dat ze € 2,- vragen voor een karafje kraanwater...

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank treesvanriet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Direct bij binnenkomst werden wij boos toegesproken door een van de personeelsleden vanwege overlast/corona maatregelen. Dit terwijl wij amper een minuut binnen waren. Daarnaast is de toko over prized.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank 997roderickw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2020 beoordeeld

Wij hebben genoten van een 'high wine'. Mooie formule om 4 kleine gerechten te serveren met bijpassende wijn.
Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank HA K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Winkel van Sinkel bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Winkel van Sinkel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding