Volledig restitueerbaar voor vr 6 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 7 okt.
Volledig restitueerbaar voor vr 6 okt.
TripadvisorUS$ 154
ZenHotels.com
Beoordeeld op 20 mei 2023 via mobiele applicatie

Alleen al bij aankomst in de parkeerkelder is de keldermuur mooi aangekleed met de grachten van Utrecht. Geen lelijke beton muren. Beina alle laadpalen stonden vol dus dat wordt wel een punt van aandacht.
Ontvangst bij restaurant was erg vriendelijk en je wordt naar een plaats begeleid.
Ik had zalm met asperges en dit was erg lekker en mooi klaargemaakt. Van der Valk geeft je tot nu toe een goed gevoel. 72 euro met zijn tweeën zonder voorgerechten en 4* wijn en geen nagerechten.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 16 mei 2023 via mobiele applicatie

Met een grote groep hier gegeten. Ik had sashimi and more en een rode curry gerecht. Beide prima. Met een groep kun je hier goed terecht. Dit keer zeker tevreden. Ik had het idee dat dit ook voor de rest gold. Blijft een goede plek om af te spreken. Makkelijk parkeren onder het hotel en je bent zo de snelweg weer op.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 7 mei 2023

Mooi hotel, gunstige ligging, centrum van Utrecht goed en snel bereikbaar met de tram.

Pluspunten: mooie kamers met uitzicht over Utrecht, mooi ingericht, prima badkamer. Bijzondere lift waarin je "mee gaat" met de hoogte van de Domtoren, grappig dat het zich ook aanpast aan dag, avond en schemer. Goed parkeren onder het hotel (wel betaald). Restaurant was ook goed, vriendelijk personeel.

Minpunten: op de bovenste etage bevindt zich een "Sky lounge" die niet toegankelijk is voor hotelgasten, maar alleen te reserveren is voor besloten feestjes. Op 1 van de 2 nachten was daar een feestje gaande. Dit is op de 20E etage, wij zaten op de 17E etage en werden ons bed bijna uitgeschud. De dag erna hoorden wij dat zelfs mensen op de 10E er last van hadden gehad. Hotel bood wel oplossing aan om te verhuizen, maar dat wil je om 23.00 uur 's avonds als je in je bed ligt natuulijk niet... Gelukkig kon men ons garanderen dat er de volgende avond/nacht geen feest stond geboekt.

Sowieso jammer dat je de SKy lounge niet inricht als gezellige bar voor de hotelgasten zelf.
Verder nog een mindere ervaring met de bar beneden in het hotel waar we compleet werden genegeerd bij het afrekenen.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 21 april 2023 via mobiele applicatie

Enkele dagen citytrippen in Utrecht. Het hotel ligt vlakbij een tramhalte en bushaltes richting het centrum van de stad. Op 15 minuten zit je middenin Utrecht. De kamers zijn verzorgd en net. Je kan kiezen of het personeel de handdoeken vervangt of niet, ze proberen dit aan te schrijven als ecologisch. We deden dit eenmaal en toen werd er helemaal niets aangevuld. De volgende dag lieten we de handdoeken wel vervangen en was zelf het water aangevuld. Bizar was dag. Ze voorzien een royaal ontbijt . Als je drukte wil vermijden ontbijt je best vroeg, vanaf 9 uur zijn er heel wat zakenmensen aanwezig.

Kamertip: De auto parkeren kan onder het hotel voor €7,5 per dag. Je kan ook gewone en elektrische fietsen huren. Dit loopt wel snel op in kost.
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 2 maart 2023 via mobiele applicatie

We waren best positief verrast over de afmeting en inrichting van de comfort kamer. Apart toilet en ook, naast het bad, een ruime inloopdouche. Verwarming/airco maakte lawaai, dus die hebben we uitgezet en het raam open gezet. Prima bed met 2 dekbedden opgemaakt. Ontbijt heerlijk en divers. We hebben bij de receptie aangegeven dat het wel erg knullig overkwam dat we ‘s avonds bij het afrekenen bij het restaurant een gratis uitrijkaartje kregen voor de parkeergarage, terwijl we een uurtje daarvoor bij het inchecken van onze kamer daar € 7,50 voor hadden betaald.

Datum van verblijf: februari 2023