Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grote porties”
Beoordeling van Ritos Utrecht

Ritos Utrecht
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 359 van 818 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 4
Gegevens restaurant
15 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De pokebowls zijn goed gevuld en de porties zijn erg groot. Als je besluit het daar op te eten moet je niet rekenen op veel ruimte of een gezellige sfeer, de meeste ruimte wordt in beslag genomen door thuisbezorgers en hun bepakking. Niet erg, want ze verpakken de maaltijden goed zodat je deze prima mee kan nemen. De prijzen zijn niet heel laag, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Aanstros
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (11)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 11 beoordelingen

27 december 2018 beoordeeld

Het zaakje oogt als een el cheapo cafetaria en de bezorgers lopen in en uit, maar het personeel is uitermate vriendelijk en het concept van het zelf kunnen samenstellen van zowel de bowls als de burritos betekent dat er voor elk wat wils is.
De gebruikte ingrediënten zijn vers en zeer smakelijk. Een aanrader voor een 'snelle' maar gezonde hap of laat het thuis bezorgen!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank JPD68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle bezorging.
Helaas werken er mensen die het grappig vinden om als reactie op de opmerking "geen jalapenos op mijn burrito svp" vervolgens een overdreven volle hand jalapenos in mijn al veel te dure burrito te stoppen. Kon er niet bepaald om lachen.

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank Fungus030
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2018 beoordeeld

Aangezien ben ik fietskoerier, ken ik meeste restaurant in Utrecht. Ritos is een van mijn restaurant. Ik zou graag wekelijks bij Ritos eten. Burritos met beef, rijst, sla en guardient is supergoed.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FlorisB1991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik hou van sushibowls. De smaak is goed en wat ik zo fijn vind aan ritos is dat ze ook warme dingen aanbieden. Een minder punt is dat er een smaakversterker inzit (ik denk vitsin). Ik was de hele dag dorstig..

Datum van bezoek: september 2017
Bedank yanxyan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ritos Utrecht bekeken, bekeken ook

 
Amersfoort, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Doorn, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Ritos Utrecht geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding