Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijne werkplek”
Beoordeling van Coffee company

Coffee company
Geclassificeerd als nr. 10 van 14 Snelle hap in Utrecht
Gegevens restaurant
12 mei 2018 beoordeeld

Trendy ingerichte tent, jeugdige en vriendelijke bediening en bovenal koffie van kwaliteit. Kortom: de ideale plek om fijn aan het werk te gaan.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Maarten B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (24)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 24 beoordelingen

16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De lange tafel wordt gebruikt (en lijkt bedoeld) door laptopgebruikers / flexwerkers.

Wij kwamen gewoon voor de koffie, die was erg lekker. 21 gram Espresso van Ethiopian branding is een aanrader, zelfde bonensoort kon ook gebruikt worden voor een cappuccino.

De worteltjestaart was ook erg lekker.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Firstcoffeeoftheday
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld

De locatie van de Coffee company is goed als je in de stad aan het shoppen bent. Gezellig om te zitten, goede koffie, maar ik vind het wel altijd aan de prijzige kant. Wel ook lekker gebak!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank TamarIrene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We houden niet van een ontbijt met toeters en bellen en zijn altijd blij in Italië waar je ' s morgens een broodje met een espresso kan krijgen. Dit is voor ons genoeg en dat is best wel een uitdaging in Utrecht.
Nou dit was voor ons klein Italië, erg vriendelijke personeel, heerlijk vers croissantje en echt een perfecte espresso.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank DriePinter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekkere koffie, vriendelijk personeel en zeer relax om je dag te starten.
Ook keuze uit verschillende chinese theesoorten.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank EdwinD631
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Coffee company bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 

In Coffee company geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding