Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Krokante friet en geweldige kibbeling”
Beoordeling van Vis "n Friet

Vis "n Friet
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 8 van 16 Snelle hap in Utrecht
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 23
Gegevens restaurant
25 september 2018 beoordeeld

Vers bereid als je besteld. De friet is handgesneden en heerlijk krokant met een goede aardappelsmaak. De Mayonaise is lekker met een fris zuurtje erdoor.
De kibbeling heerlijk op smaak van echte stevige kabeljauw. Goed gekruid en perfect gebakken. Prima en ruime portie ook. Aardige eigenaar.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rikfeenstra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 40 beoordelingen

29 april 2018 beoordeeld

leuke bediening en oh zo lekkere patat!! met het uitzicht op de beroemde Vismarkt. Een historisch stuk Utrecht.
Ga er langs!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank JessUtrecht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2018 beoordeeld

We hebben na ons bioscoop bezoek (ook al top nl the Florida Project) lekker kibbeling, friet en saus gegeten. De vis was zacht en knapperig tegelijk. Friet was ook heerlijk, maar de vis was meer dan lekker. Natuurlijk heb ik niet door heel Nederland kibbeling gegeten, maar onze eerdere top kibbeling was op Texel, waar naast toeristen mensen van het hele eiland naar toe kwamen om Kibbeling te eten. het is alweer een paar jaar geleden, maar wij wisten niet goed welke beter was. Die van Texel of die van de Vismarkt. We houden het op een gelijk spel. Nu snel weer naar Texel voor een nog eerlijker vergelijking.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank liawitmer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2018 beoordeeld

Een mooie zonnige middag - maar wel koud dus prima dat je ook binnen kan eten. Totaal eenvoudig = fish & chips, maar wel van prima kwaliteit en de mayonaisse is - hoera - niet zoet. Wat nog fijn zou zijn: azijn.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JJans2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dio V, Eigenaar van Vis "n Friet, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2019

Inmiddels overheerlijke “Sarsons malt vinegar toe gevoegd aan ons arsenaal

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 januari 2018 beoordeeld

Dit was een prima bezoekje. Werden vriendelijk geholpen met onze twee zoontjes van 1 en 3 die er een rotzooi van maakten. De bediening deed alles om het de jongens naar de zin te maken. Eten was lekker en precies wat we nodig hadden op dat moment.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank prkrekel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vis "n Friet bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Vis "n Friet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding