Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste friet van Utrecht”
Beoordeling van De Pieper

De Pieper
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 335 van 839 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 5
Gegevens restaurant
13 oktober 2018 beoordeeld

Afgelopen week een frietje gegeten bij De Pieper. Je proeft dat dit verse friet is. Ook had ook stoofvlees. Deze was ook erg goed.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Henk V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (12)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 12 beoordelingen

26 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De friet is echt heel lekker en de pieperburger is ook erg goed. Bezorging duurde redelijk lang (45 min) maar dat is opzich logisch in het weekend. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Marguerite129
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekkere zelfgemaakte friet, de burger is erg lekker en de bieterballen voor de vegetariër zijn top! Aanrader!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank eline L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ff snel een frietje eten op zaterdagavond! Ambachtelijk vers... goede snacks..! Top.. echte friet waarin je aardappelen in herkent!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank robinj241
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Friet en snacks zijn erg duur. Maar dat is niet erg als de kwaliteit goed is. Helaas waren alleen de snacks lekker. De friet was zacht en proefde alsof oude aardappels waren gebruikt. We zijn terug gegaan naar de winkel. Helaas ging de dame (het meisje) achter de balie met ons in discussie over de kwaliteit van de friet. Zeer klantonvriendelijk! Wij komen hier niet meer terug! Voor een lekker frietje kan je beter naar het neude gaan!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank wouters122
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thijs R, Eigenaar van De Pieper, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juli 2017

Goedemiddag Wouter,

Wat vervelend dat je Pieper ervaring niet helemaal naar wens is geweest en dat we hier niet op een goede manier mee om zijn gegaan. Zou je onze frietjes nog een keer willen proberen? Als je een email stuurt naar info@depieperutrecht.nl dan zorgen wij voor de beste Pieper-ervaring ever ;)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Pieper bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In De Pieper geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding