Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Japanese Fine Cuisine”
Beoordeling van Konnichiwa

Konnichiwa
Een tafel reserveren
2
di 21-5
20:00
OF
Geclassificeerd als nr. 228 van 817 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 95
Keukens: Japans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Reserveringen
Wijk: Lange Elisabethstraat Mariaplaats
Beschrijving: Voor een keer… Voor even…Voor altijd… Traditie ontmoet Toekomst Terwijl we de Japanse tradities in ere houden, omarmen onze chefs de toekomst eveneens. Traditionele Japanse ingrediënten worden gecombineerd met lokale producten. Het ontwikkelen van nieuwe smaakcombinaties behoort tot onze filosofie. Sushi-bar Ons Itamae sensei Rockysan & Kelvinsan verzorgen top sushi ervaring met dagverse producten, op traditionele of met een moderne twist. Teppan yaki cuisine Fine dining met “Live cooking” eet gelijk aan de hand van de teppan chef’s Amansan & Takashisan, dan eet je altijd het beste en lekkerst. Sake bar Proef, geniet, ervaar ons ruime assortiment premium sake’s en Japanse wisky’s.
9 december 2018 beoordeeld

De avond na Sinterklaas behoefden we niet te reserveren bij het restaurant het was er namelijk vrij rustig, maar dat zegt niets van de kwaliteit van het restaurant. We bestelden diverse soorten sushi, maar voornamelijk vis. De tonijn en zalm sushi was heerlijk. De sfeer was gezellig en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Na de sushi gerechten nog een heerlijk kopje koffie en daarna weer huiswaarts. Top !

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Gianna2002
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (115)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 115 beoordelingen

5 december 2018 beoordeeld

Fijne sfeer. Prettige bediening. Goed eten. AH restaurant actie was erg lekker. Alhoewel er best wat meer sushi geserveerd mag worden (maar misschien lag dat aan het feit dat we met 4 mannen uit eten waren).

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank janaarts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 november 2018 beoordeeld

Het restaurant is sfeervol ingericht, de bediening is heel vriendelijk. De koks aan de bakplaat zijn kundig, eten is heel vers en wordt goed klaar gemaakt. Dit is een restaurant om rustig de tijd te nemen en te genieten van het lekkere eten.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Margriet P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op dinsdagavond bij Konnichiwa het signature menu gegeten. Vooraf 2 amuses die niet erg bijzonder waren - komkommer in het zuur en een beetje te droge tonijn. Daarna werd het gelukkig veel beter: coquille en gebakken oester waren erg lekker, gang 2 de kreeft ook, wagyu rund was heerlijk. Toetje was eenvoudig bolletje ijs meteen flensje en wat fruit - niets bijzonders. We hadden het wijnarrangement dat prima combineerde. Toen we dessertwijn vroegen kregen we een gewoon glaasje wit - zeg dan dat je geen dessertwijn hebt. Wat schoonheidsfoutjes maar de gerechten waar het om ging waren erg goed

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Bart2209
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Verwacht geen hoogstandjes, kwaliteit is redelijk, prijs-kwaliteitverhouding goed. Shasimi wat duk gesneden maat goed van smaak. Beetje zuinig met de gember. Sushi’s niet bijzonder. Bediening vlot en attent. Bij mooi weer (zoals bij onze avond) leuk terras

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank dickf106
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Konnichiwa bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Konnichiwa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding