Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goede kwaliteit prijs verhouding”
Beoordeling van Broodje Mario

Broodje Mario
Geclassificeerd als nr. 4 van 16 Snelle hap in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
18 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis van tripadvisor hebben we voor broodje mario gekozen en niet voor de meer opvallende broodjesbars aan de bruggetjes. En we waren zeer tevreden met dee keuze. Het broodje mario kost 3,5 euro en is heerlijk belegd met goede salami en kaas en je zit vol een broodje.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank BenC4854
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (97)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 97 beoordelingen

29 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alleen een broodje Mario kan je krijgen hier! Vers warm bolletje wat goed belegd is! Snelle service en verdomd lekker!!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 365royv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2018 beoordeeld

Heerlijke boordje!! Vooral verse bolbrood. Prima voor een snelle lunch. Het is ook erg goedkoop. Er zijn te veel keuzes.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FlorisB1991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Simpele lekkere maar vooral verse italiaanse bol! Prima voor een snelle lunch, terras is beperkt en erg simpel!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank MSCHEPERS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor tussen de middag een broodje gegeten als lunch. Te veel keuze eigenlijk. Erg grote Italiaanse bol welke vers belegd wordt met een grote keuze aan beleg. Broodje is erg vers en erg lekker. Aanrader. Ik had de Tuna special, niet te weinig aan belg

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank ReneR127
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Broodje Mario bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Broodje Mario geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding