Mijn man had er een tijd geleden eens gegeten met zijn team van het werk en was toen erg enthousiast. Daarom er deze keer met het gezin gegeten.
Het viel hem meteen op dat de kaart kleiner en minder uitgebreid was. Vooraf bij het online reserveren, hadden wij o.a. allergieën doorgegeven. Tijdens de bediening werd hier helemaal niet naar gevraagd. Ook hadden wij tijdens het maken van de reservering de reden van ons bezoek (een feestelijke gelegenheid) doorgegeven en een voorkeur uitgesproken qua tafeltje. Hoewel tafeltjes niet worden gegarandeerd, was ook niets met onze opmerkingen in de reservering gedaan. Bij aankomst was het restaurant half leeg en bleek ons een tafel toegewezen precies bij het looppad. Toen wij vroegen of wij een ander tafeltje mochten, werd hier moeilijk over gedaan. Bij aandringen, toch mogen verplaatsen.
Het eten viel ons wat tegen. Oosterse ribfingers (spareribvlees zonder bot) niet echt gekruid van smaak en veel vet. De carpaccio was dusdanig flinter dun gesneden dat je het moest schrapen van je bord. Bij het hoofdgerecht hadden wij o.a. een gegrilde tonijn en een hamburger. Opvallend was de smaak en geur van grill, deze waren te heftig aanwezig. Na een paar happen gaat dit echt tegenstaan. Zonde want ik hou van tonijn, maar de grill smaak en geur waren te overheersend. De peultjes bij de tonijn waren niet afgehaald dus dradig en heb ik laten liggen. De hamburger was te gekruid, ook die smaak in combinatie met de grill, gaat op een gegeven moment tegenstaan.
Een fles water kost € 6.75 aardig aan de prijs. Bij een tafel naast ons zagen wij een karaf water op tafel staan. Bij een volgende fles om een karaf water gevraagd en gekregen.
De wijn was goed. De hemelse aardbeien als dessert, zijn een aanrader. Het personeel was vriendelijk/correct. Gevoelsmatig meer bezig met gasten die frequent komen (bekenden) dan onbekende gasten.
Al met al een beetje een tegenvaller, mede omdat mijn man door zijn eerdere positieve ervaring, de verwachtingen hoog had gelegd. Wij zullen voor het bedrag wat wij uiteindelijk hebben moeten afrekenen in verhouding tot onze ervaring, beleving en kwaliteit van eten, niet snel terugkeren.