“Zeer goede service en lekker eten”
Beoordeling van Restaurant Eemlust

Restaurant Eemlust
Geclassificeerd als nr. 2 van 51 Restaurants in Baarn
Prijsklasse: € 35 - € 55
Keukens: Diner, Frans, Nederlands, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Beschrijving: Restaurant & Rederij Eemlust is sinds 2008 een culinaire verrassing in het midden van ons land. Zeven dagen per week geopend voor lunch en diner Gelegen op een unieke locatie in het "vorstelijke" Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen - Eemland, nabij het Gooi. Vanaf het terras en vanuit het restaurant heeft u zicht op het fotogenieke landschap. Op de voorgrond rivier de Eem, die door dit landschap loopt, dat behoort tot de twintig mooiste van Nederland. Wij bieden een menukaart die zich laat samenstellen aan de hand van seizoensproducten. Een dynamische kaart die u elk seizoen weer verrast met compleet nieuwe gerechten. Het restaurant laat zich kenmerken door een stijlvolle en sfeervolle inrichting. Verder is het bekend vanwege het prachtige terras, dat dit jaar werd uitgeroepen tot het beste terras van Nederland. In 2009 en 2011 werd het verkozen tot het beste terras van de regio door het Algemeen Dagblad Amersfoortse Courant. Prijzen die niet alleen zijn gegeven voor het uitzicht, maar zeker ook voor de kwaliteit en de service van ons enthousiaste en ervaren team. Restaurant Eemlust is een (h)echt familiebedrijf en wij doen wat we doen, met hart en ziel. U bent bij ons echt te gast. Voor een zakelijk of romantisch diner, een gezellig samenzijn met de familie, een bedrijfsborrel of een vergadering, Restaurant & Rederij Eemlust is wat u zoekt. Wij zijn u graag van dienst en zien er naar uit u te mogen ontvangen!
25 maart 2022 beoordeeld

De service was geweldig, heel goed en fijn. Voelde me erg welkom en op mijn gemak. Het eten was ook erg lekker. Ik ben zeer tevreden!

Datum van bezoek: maart 2022

25 februari 2022 beoordeeld

Hoofdgerecht was droog en smaakloos. De helft laten staan, heb ik nooit ergens gedaan. Gemeld bij de ober, deze lachte vriendelijk maar verder geen reactie meer ontvangen. Niemand meer aan tafel gezien en bij afrekenen geen woorden aan vuil gemaakt. Zeer slecht service.

Datum van bezoek: februari 2022
25 december 2021 beoordeeld

Zeer geslaagd menu.
Heel makkelijk klaar te maken, en je staat niet de hele tijd in de keuken.
Alles was duidelijk.
En de kwaliteit en smaak zijn geweldig.
Eemlust dank en een heel goed 20222

Datum van bezoek: december 2021
17 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk vier gangen menu als lunch. Lekker ruim genoeg afstand.

Eten was was heerlijk en van goede kwaliteit. Mooi opgediend. Goede sfeer en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: december 2021
28 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

gisteren weer een lunch gedaan...top daar...heel lekker eten in een heel mooi en sfeervol restaurant.heel aardig en gezellig personeel...prijs kwaliteit is helemaal top en een verrassende kaart...gaan ze mij zeker terug zien!!!

Datum van bezoek: november 2021

Reizigers die Restaurant Eemlust bekeken, bekeken ook

Baarn, Utrecht Province
Loosdrecht, Noord-Holland

In Restaurant Eemlust geweest? Deel je ervaringen!