Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Parel in Baarn e.o.”
Beoordeling van Klein Fornuis Restaurant

Klein Fornuis Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 51 Restaurants in Baarn
Prijsklasse: € 30 - € 75
Gegevens restaurant
28 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een parel in Baarn! Heerlijk eten en culinair genieten. Hier wordt met passie gekookt en dat proef je. Gevarieerde gangen maar een passend geheel. De gekozen wijnen maakten het diner compleet. De bediening is vriendelijk en geïnteresseerd. Hier wil je vaker eten!

Datum van bezoek: februari 2024
1  Bedank fokken77
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (102)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 102 beoordelingen

20 april 2024 beoordeeld

Dit keer hadden we het 10 gangen proefdiner. Kleine gerechtjes en stuk voor stuk perfect! Aanrader, wel even reserveren als je voor dit menu wil gaan.

Datum van bezoek: april 2024
1  Bedank Carijn T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Wat een verrassende gerechten werden er geserveerd. Op hoog niveau bereid en met zorg opgediend. Uitstekende bediening. Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: maart 2024
1  Bedank Explorer03104511938
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

gewoon erg lekker ! Een vreselijk oubollige uitdrukking, maar hier is het met “respect” klaargemaakt. Heerlijk en hier word ik erg blij van. En dat in zo’n steeg …

Datum van bezoek: februari 2024
1  Bedank pmdep
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 november 2023 beoordeeld

Heerlijk gegeten bij het Klein Fornuis. Iedere gang was een feestje voor de smaakpapillen en het oog. Hele plezierige en ontspannen bediening met goede productkennis die ons liet kennismaken met wijnen die we nog niet kenden.
Michelinster waardig zonder het prijsniveau dat daar vaak bij hoort.

Datum van bezoek: november 2023
Bedank Rinske V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Klein Fornuis Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Klein Fornuis Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.