Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ambiance is een topper !”
Beoordeling van Brasserie Vuur

Brasserie Vuur
Geclassificeerd als nr. 3 van 50 Restaurants in Baarn
Keukens: Europees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
30 oktober 2022 beoordeeld

Bijzonder, lekker gegeten in Vuur. Een warme ambiance en prettige sfeer mede door een adequate bediening. Mooie gerechten en het zicht op de open keuken is prettig en zo zie je goed op welke wijze je gerechten worden voorbereid.

Datum van bezoek: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank F6361WRjanv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vuur, Eigenaar van Brasserie Vuur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2022

Dank voor de mooie en fijne recensie! Hopelijk tot ziens! Liefs Team Vuur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (342)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 342 beoordelingen

18 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg smakelijk gegeten, beiden vegetarisch, leuke gerechten! Vriendelijke bediening en fijne sfeer! We komen zeker weer.

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank Wanderer58561234443
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vuur, Eigenaar van Brasserie Vuur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2022

Wat leuk, dank jullie wel! Super fijn dat het jullie goed is bevallen, wij vonden het ook gezellig :-) ! Liefs Team Vuur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2022 beoordeeld

Al vele jaren vaste klant bij Vuur, maar sinds nieuwe eigenaar nog maar een enkele keer gegeten. Kaart viel steeds tegen, weinig keuze en prijzen bizar hoog. Afgelopen week een heerlijke salade gegeten (weliswaar 19 euro!!) maar moesten voor een broodje (met een beetje olijfolie) erbij 4,50 euro betalen......

Datum van bezoek: september 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Zonnebloempje5
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vuur, Eigenaar van Brasserie Vuur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Dank voor het delen van je ervaring en jammer dat de kaart niet naar wens was., Wij zijn met de menukaart en de keuken een andere weg ingeslagen een paar jaar geleden, we snappen dat dit voor sommigen wennen is geweest. We hebben momenteel weer een mooie nieuwe kaart en leuke specials helemaal in het seizoen. Wellicht de moeite waard om het toch nog eens te proberen, beginnend met een drankje bij onze openhaard!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2022 beoordeeld

Ziet er allemaal heel gelikt uit maar toen we een keer kwamen lunchen was de kaart minimaal ( keuze uit 4 a 5 gerechten en zeker niet goedkoop.
En om dan te zeggen het was het zeker waard..........nou nee, heb het wel beter gehad.

Datum van bezoek: juli 2022
1  Bedank knutzen_ormeling
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vuur, Eigenaar van Brasserie Vuur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Dank voor het delen van je mening! Wij hebben een paar lunchspecials inderdaad maar de gehele kaart is te bestellen met de lunch en daarnaast hebben we altijd specials buiten de kaart om, kortom keuze genoeg ;-) Wellicht tot een volgende keer! Team Vuur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2022 beoordeeld

Vroeger was ik behoorlijk tevreden voor dit restaurant.
Echter vanavond was het schandalig.
Kom je met een groep van 7 man, moet je per email je plaats reserveren, dit kan niet telefonisch. Dan krijg je een relatief 'klein' menu per email opgestuurd. Kom je in het restaurant aan dan word je verplicht om dat drie-gangen menu á € 49,50 (excl. alles) af te nemen. Op zich niet mis mee, maar daar ging het niet om. Op de vraag voor de gewonen menukaart, kon dit niet. Daarbij werd even vermeld dat 'wij' hadden afgesproken per mail dat dit menu geserveerd zou gaan worden. Dit is ABSOLUUT niet gebeurd, de mail is eenzijdig zo maar gestuurd en niet bevestigd. Persoonlijk was ik direct opgestapt, daar je het restaurant dan maar 7x € 49,50 en allerlei wijnen e.d, dan maar zou mislopen, m.a.w. persoonlijk konden zij de boom in. Toen de andere gasten kwamen werd dit echt een groot drama aan tafel, omdat men ook andere spullen wilde naast dit standaard menu, dit kon afhankelijk niet. Na veel stampij heeft men water bij de wijn gedaan en kwam de normale kaart. Dit heeft de sfeer al voor het eten behoorlijk bedorven. Ook al gaat het niet om een hamburgen van één euro. Ik vind dit echt een SUPER slechte zaak en waardeloos beleid.
De twee sterren in deze rerview is omdat het eten best goed was. Maar door deze actie is Restaurant Vuur een klant kwijt. Super slecht. Hoop dat een volgende eigenaar dit beleid wijzigd. Zoals het nu is een ECHTE afrader met grotere groepen van 3-4 personen !!!!

Datum van bezoek: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank patrickgE3543AN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Vuur, Eigenaar van Brasserie Vuur, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2022

Beste Patrick, je beoordeling is weliswaar al even geleden maar we wilden toch nog even reageren. Wat ontzettend vervelend dat je ervaring bij ons niet goed is geweest! Wij hanteren voor groepen vanaf 8 personen inderdaad een ander menu, dit zijn weliswaar wel allemaal gerechten van de kaart en hier kan altijd gekeken worden naar speciale wensen of aanpassingen. We doen juist heel veel maatwerk. Helaas is dit bij jullie niet goed verlopen, onze excuses hiervoor! Team Vuur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Vuur bekeken, bekeken ook

Loosdrecht, Noord-Holland
 
Lage Vuursche, Utrecht Province
 

In Brasserie Vuur geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.