eDreams
Agoda.comUS$ 144
Vio.com
StayForLong
Beoordeeld op 6 maart 2022 via mobiele applicatie

Wij verbleven 1 nachtje in hotel de Gaaper. Een klein zeer gastvrij familiehotel in het hartje van Amersfoort. Zodra je binnenstapt voel je je meteen zeer welkom en wordt alles zorgvuldig uitgelegd over het hotel en de omgeving. Het hotel is tevens t oudste huis van steen in Amersfoort en was vroeger een apotheek. De kamers zijn simpel ingericht maar zeer ruim en schoon. We hebben goed geslapen. In hartje centrum kan het (vooral zaterdagavond) een beetje lawaaierig zijn in de omgeving, maar dat weet je als je hartje centrum in een hotel zit. Wij hadden er niet zoveel last van, we hadden een kamer aan de achterzijde. De twee broers staan morgens vroeg voor je klaar om een heerlijk ontbijt met vers gebakken broodjes en een eitje voor je te bakken. Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad en komen zeker weer terug als we nar Amersfoort komen!

Gratis parkeren kan buiten het centrum. Wij parkeerde in een woonwijk achter de Esso aan de hogeweg. Ongeveer 10 minuten lopen van het hotel.

Kamertip: Vraag een kamer aan de achterzijde. Parkeer gratis in de woonwijk achter de esso aan de hogeweg, 10min lopen.
Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 5 augustus 2021 via mobiele applicatie

Super leuk hotel wat gerund wordt door 2 broers. De ligging is fantastisch om Amersfoort te ontdekken. Ontbijt is heerlijk, gebakken eieren worden bereid zoals je ze hebben wilt. Het terras ligt lekker in de zon met het laatste zonnetje van het plein.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 13 augustus 2020 via mobiele applicatie

Mooi, gezellig, vriendelijk, lekker, schoon, aircogekoeld, luxe kamer, fijn bed, heerlijk ontbijt, goed geslapen,, toplocatie...
KORTOM: EEN DIKKE 10

Wij gaan hier zeker weer terugkomen omdat het allemaal geslaagd was. En de mensen bij/van Hotel de Gaaper hebben een pluim verdient en ons verblijf in Amersfoort compleet gemaakt..

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 26 januari 2020 via mobiele applicatie

Ontvangst en medewerkers ontzettend hartelijk, gezellig, vriendelijk en behulpzaam. Kamer is keurig, niet groot en wel goed schoon: alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf. Ontbijt was heerlijk en voldoende van alles aanwezig.

De locatie van dit hotel is zijn zegen en ook zijn vloek. Midden in het centrum van Amersfoort alles is dichtbij, helaas ook veel herrie in de nacht van stappend volk en daarna de stadsreiniging. Oordoppen liggen voor je klaar op de kamer.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 18 oktober 2019 via mobiele applicatie

Top hotel midden in het centrum. Erg vriendelijke mensen/bediening . Liep mee naar de kamer vertelde ronduit over Amersfoort. Een aanrader. Zal als ik weer naar Amersfoort ga zeker dit hotel weer bezoeken.

Datum van verblijf: oktober 2019