“Restaurant voor altijd gesloten”
Beoordeling van Zandfoort aan de Eem - GESLOTEN

Zandfoort aan de Eem
6 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Restaurant is gesloten, voor altijd. Het gebouw staat er zelfs niet meer. Terugkijken op tv in de meest geliefde tv serie over pubers kan nog wel natuurlijk ;-)

Datum van bezoek: maart 2024

13 oktober 2023 beoordeeld

Vreselijk ongastvrij voor fietsers. We wilden graag onze fietsen wat dichterbij hebben staan maar dat was (in oktober!) absoluut ondewenst. Er zat niemand op het terras maar onze fietsen waren natuurlijk 'geen gezicht'. Deze locatie was onderdeel van onze Happen&Trappen route. Slechte keuze! 👎😡

Datum van bezoek: oktober 2023
25 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

De naam doet je vermoeden dat het bij warm weer een heerlijke plek is om in de stad af te koelen. Maar door het gebrek aan enige vorm van water en de schaduw plekken onder een plastic afdak is het niet uit te houden.

Datum van bezoek: augustus 2022
24 juli 2021 beoordeeld

Erg leuke plek. Aardig personeel. Ik bestelde een salade met o.a. gegrilde groenten, linzen en vis. Op zich ok maar erg weinig voor een lunch. Nauwelijks linzen gezien. De vis bestond uit 4 ringen gefrituurde inktvisringen. Geen brood. Echt te weinig. De broodjes en de wrap die de rest van het gezelschap hadden waren prima en ook een goede portie.
Nogmaals erg leuke locatie zo midden in de stad.

Datum van bezoek: juli 2021
4 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke plek om met de kids te zijn voor een drankje. Kinderen kunnen er lekker spelen in het zand wat helaas wel vol ligt met sigarettenpeuken! Lunch was matig. Broodje kroket was niet heet en lauwe poffertjes. Bediening kan ook vele malen beter. We moesten elke keer maar weer zwaaien om ze aan tafel te krijgen… Kortom,locatie en concept is prima maar kwaliteit en personeel kan beter!

Datum van bezoek: mei 2021

Reizigers die Zandfoort aan de Eem bekeken, bekeken ook