Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd fijn”
Beoordeling van Uno

Uno
Geclassificeerd als nr. 76 van 224 Restaurants in Zwolle
Gegevens restaurant
23 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden en gezin komen wij zeker 1x per 2 maanden op bezoek bij Uno. Leuke sfeer, lekker eten & tijd om goed bij te kletsen!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank bianca382019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (106)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 106 beoordelingen

13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op 6 april hier met zijn 4en gegeten. Leuke locatie en nieuwe manier van bestellen. Het is een all you can eat formule. Maar het voordeel is dat je gewoon aan tafel kunt blijven zitten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een wokrestaurant. Iedere 12 minuten kun je bestellen via een tablet. Per ronde mag je maximaal 3 gerechtjes per persoon bestellen. Ruime keus en de bediening is zeer snel en vriendelijk. Absoluut een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Danielle d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2019 beoordeeld

Leuk en gezellig restaurant, ingericht in het oude postkantoor van Zwolle.
Ruime zitplaatsen en vlotte bediening. Het is zo'n all you can eat formule en de bestelling doe je middels een tablet. Daarna worden de gerechten in wisselend tempo en door verschillende mensen naar je tafel gebracht. Je mag per keer 3 gerechten bestellen, als je met 6 mensen bent, zoals wij, is er een constante toevoer van allerlei lekkere gerechten. Ook de drank werd regelmatig, op verzoek, aangevuld en ze hadden een lekker glas wijn.Wat dan ook het lekkerst is, is dan ook moeilijk aan te geven gewoon van alles proberen en je loopt meer dan voldaan weer naar buiten.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Harrie N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg gevarieerde keuze. Van bitterballen tot ossenhaaspuntjes! Kwalitatief dik in orde! Bestelling per tablet. Snelle bediening.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank REC29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Tafel gereserveerd aangegeven kinderen mee, zetten ze je neer aan een hoge tafel. Na lang wachten 15-20 min eindelijk een andere tafel gekregen. Maar moesten als nog vragen voor de kaart/tablet om drinken om te nemen. (Dus een half uur verder) en uiteindelijk moesten we als nog op de afgesproken tijd weg zijn.
Hier kwam geen rondje van de zaak vanaf..
tafels vol met lege borden, lang moeten wachten op gerechten.
Kortom niet echt tevreden

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank lindatje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Uno bekeken, bekeken ook

 

In Uno geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding