TripadvisorUS$ 141
Skyscanner.com
Trip.com
Beoordeeld op 26 september 2022 via mobiele applicatie

Een mooi authentiek hotel met goede service en vriendelijk personeel. Een nachtje in dit hotel is relatief betaalbaar. De locatie is prima, op loopafstand het van stadscentrum, en het is mogelijk om de auto gratis te parkeren bij het hotel.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 6 augustus 2022 via mobiele applicatie

De juiste keuze . De gratis parking in de straat is een goede start . Vriendelijke mensen maken je blij .
Fraai tuintje , fris pilsje van de tap.
Dit gebouw heeft duidelijk een ziel . Ontbijt beleef je anders . Eieren met spek staan op een stoof. Grote diversiteit bij ontbijtkeuze. Prijs/kwaliteit is zeker correct .

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 27 mei 2022 via mobiele applicatie

Wat een leuke verrassing. In een woonwijk maar op loopafstand van station en centrum. Super gastvrij personeel! Goede vergaderruimte met mogelijkheid om in tuin in groepjes uiteen te gaan. Fijne douche, water liep alleenniet goed weg. Geen airco en daarom warm op de kamer. Inpandig wel erg gehorig helaas. Ontbijt via een lijst. Heerlijke soepen bij de lunch. Vergaderarrangement en lunch hadden iets minder uitgebreid gemogen

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 9 april 2022

Authentiek hotel ,leuke bar zeer veel whisky's .
ontbijt was goed ,personeel zeer vriendelijk ,gratis parkeren ,dicht bij de stad kortom heel gezellig.
de stad Zwolle is ook zeer leuk .en veel leuke en goede restaurants

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 16 januari 2022

Mooi oud hotel (monument) met schone ruime kamer en uitstekend ontbijt. Locatie ten opzichte van centrum en station was prima. Ik was hier tijdens een lock-down, dus alles was dicht. In de stad was weinig te doen maar mijn verblijf in het hotel maakte veel goed.

Kamertip: Bij kamers aan de voorkant is er geluid van de straat,
Datum van verblijf: januari 2022