Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uit eten”
Beoordeling van Minoyu

Minoyu
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 124 van 223 Restaurants in Zwolle
Gegevens restaurant
26 juli 2020 beoordeeld

Zoals andere all you can eat is deze tent niet zo veel anders andere zaken. Tablet op tafel waarop je kan bestellen. Het was rustig in de zaak dus eten was snel en netjes geleverd. De rijst was niet heel plakkerig helaas. Het aantal bieren en wijnen is beperkt en wij hadden de indruk dat zij meer aan leveringen inzetten dan het restaurant. Het dessert was niet inbegrepen bij de prijs.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrickRamakernl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 26 beoordelingen

16 februari 2020 beoordeeld

Tja, het eten is zeker niet bijzonder en de bediening is een aanfluiting.
Twee keer geweest, op uitnodiging maar zou er zelf niet heen gaan.
Er is beter voor minder geld.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank C1000C1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2020 beoordeeld

All you can eat format met tappas, Japans/Chinees met tafelbediening. Twee en een half uur.
Met vrienden daar voor de eerste keer gegeten. Verbaasd hoe druk het was. Dan moet er wel iets goed zijn. En dat was ook zo. Het voedsel is van uitstekende kwaliteit. Dit geldt zeker voor de sushi. Bij de niet sushi gerechten viel hier en daar nog wel een opmerking te maken. Bij de tong (vis) , hadden ze de fijne smaak vernield. Was als tong onherkenbaar. De eendenborst file was te ver doorbakken en daarmee was ook de fijne smaak verdwenen. Ze weten wel hoe het moet want in de eendenborstsalade was het prima. Eenmaal moeten we ze herinneren aan twee gerechten die niet geleverd waren. Dat werd gecorrigeerd. Later kwamen nog een paar gerechten niet. Dat hebben we maar laten zitten. Het was weliswaar druk, maar dat kan nooit een argument zijn.
Toch is het een aanrader, maar voor zaterdag en zondag, als het druk is...........?

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank HannyEef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed eten. Vlotte bediening. Gerechten werden snel bereid en geserveerd via tablet. Vegetarische opties konden niet op tablet worden aangegeven, dat is onhandig en maakt het voor vegetariërs ongeschikt. Moet anders kunnen. Wel een druk restaurant (zaterdagavond).

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank Ome_Willum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden zo een keer ergens anders al gegeten, bestellen op een tablet wat je wil eten en/of drinken, elke keer weer een rondje. Dat ergens anders heeft precies dezelfde gerechten en daar kom je uit met een vette baklucht in je kleren, hier gelukkig niet!
Lekkere gerechtjes en een prima bediening, niet popijopi, maar gewoon echt vriendelijk.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Diederikwithhalo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Minoyu bekeken, bekeken ook

 

In Minoyu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding