Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten, heerlijke wijn”
Beoordeling van Bistronemie Vidiveni

Bistronemie Vidiveni
Geclassificeerd als nr. 18 van 225 Restaurants in Zwolle
Keukens: Mediterraan
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
21 februari 2019 beoordeeld

We hadden het 5- gangen verrassingsmenu, met bijpassende wijnen. Mooie en originele gerechten. En zo mogelijk nog originelere wijnen erbij. Al met al: uitstekend. En om het helemaal af te maken: zeer kundige en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Rob_9442_Elp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (70)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 70 beoordelingen

19 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het begint niet helemaal zoals we willen. IJskoud buiten maar de deur is onverwacht op slot. Zwaaien helpt en een ober doet alvast de deur open. Even twijfel, hebben wij niet goed opgelet? Wel dus. Maar na de amuse en gang 1 is alles vergeten. Een soepje op smaak, beekforel van ongekende kwaliteit en dat alles op prachtig servies. Er wordt goed geadviseerd over bijpassende wijnen. De desserts - zoete variaties op pompoen met knapperige pompoenpitten, of een prachtig bord met kaasjes en een advies, zijn plaatjes. En tot en met de koffie is het genieten geblazen. De sfeer is aangenaam en de rekening valt alleszins mee. Een aanrader!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank saskiam379
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant is echt een aanrader. Met zeven man om een grote ronde tafel genoten van het verrassingsmenu en verschillende wijnen. Elke gang was even lekker en de ambiance is helemaal prima.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 521arinah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben in een mooie en gezellige ambiance het 5 gangen verrassingsmenu gehad. Mooie verfijnde gerechten met bijzondere en lekkere smaken. Ook de wijnen passen goed bij de gerechten. Kortom een echte aanrader!!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank pijlsnel76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het komt niet vaak voor dat alles voor mij klopt in een restaurant. De smaak van het eten, de wijn, de bediening en de plek zelf. Bij Venividi is alles top. Ruime plaatsen, goed van temperatuur, muziek niet te hard, prettige akoestiek. Tempo is precies goed, eten en personeel verschijnt telkens aan tafel wanneer je bijna denkt dat je iets wilt. Eten was gisteren weer verrassend (nasipeer, ooit van gehoord?) en verfijnd. Bijpassende wijnen waren goed. Viognier was onze favouriet. Zwolle is een leuke stad met goede horeca. Venividi hoort bij de top. En dan ook nog met een sociale opdracht om mensen weer te laten integreren in het arbeidsproces. Volgens mij komt dat wel goed gezien het niveau!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 317MarieO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistronemie Vidiveni bekeken, bekeken ook

 

In Bistronemie Vidiveni geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding