StayForLong
Trip.com
Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Soms is een hotel een beetje gedateerd maar acceptabel. Deze is dat niet! Gipsplafond dat door vocht afbladdert in de badkamer, vieze gordijntjes, slechte bedden. Twee punten omdat het personeel vriendelijk was, de ligging heel goed is en de parkeervoorziening achter het hotel niet erg ruim maar wel gratis en goed is.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 15 juni 2022

Hotel heeft zijn beste tijd gehad zoals ook de bedden. Slechte matras waar ik niet deftig op heb kunnen slapen. Badkamer was versleten en wc trok bijna niet door. Hotel moet dringend opgefrist en gerenoveerd worden want is absoluut geen 100 euro waard. De gratis parking en de goede liggen was zowat het weinige positieve. Hier wil je je schoonmoeder niet naar toe sturen!

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 2 juni 2022 via mobiele applicatie

Oud, alles is versleten, lampen los in de badkamer, scheur in de wastafel, verwarming met gloeispiraal, vies plakkerig douchegordijn. Alles moet gerenoveerd worden en daarom veel en veel te duur. Het enige positieve is de ligging. Je loopt zo t centrum in.

Kamertip: Als er echt nergens anders plaats is …….kies een Airbnb.
Beoordeeld op 30 mei 2022 via mobiele applicatie

Kleine kamer, douche had 3 kleine lampjes, waarvan 1 stuk was en een andere los hing. De douche kan verwarmd worden met een gloeispiraal, de kraan van de wasbak zat los en de wasbak her en der gebroken.
Gehele uitstraling is oud en versleten. Gehele hotel aan renovatie toe.
Zeker geen €99,- per nacht waard.
Prettig dat het op loopafstand van het centrum ligt.

Beoordeeld op 19 mei 2022

Voor één nacht is het prima te doen. Echter was de kamer niet helemaal schoon, vlekken op de lampenkap, kluiten stof in de ventilatiesystemen, de wc liep door na het doortrekken (met moeite het knopje weer goed kunnen krijgen), het raam wilde niet goed kantelen, wel helemaal open, verf bladerde af van de kozijnen, afstandsbediening plakte. Het ontbijt was lekker, alleen je moest wel vragen naar de borden, vorken en messen (was op), zelfde voor de jus d'orange, deze was leeg. Voor 1 nacht is het aan te raden, voor meerdere nachten niet. De bedden worden wel vernieuwd, dus dat is zeker een pluspunt. Tussendeur van het halletje waar je naar de badkamer gaat en het slaapgedeelte was heel fijn (dan hoor je de mensen niet in de gang). De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en attent, pluspunt! Er is ruimte voor verbetering, maar ik denk dat ze goed op weg zijn.

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group