Mercure
Agoda.com
AlgotelsUS$ 111
Beoordeeld op 5 augustus 2022

Kleine hotelkamer, erg gehorig. Geen schone handdoeken of schone kopjes,geen schoonmaak in de kamer. Als je s'avonds wat wil drinken is de bar dicht en kan je in de ontbijtzaal iets drinken, erg ongezellig.Terras voor de hoofdingang is bezet met rokers evenals het terras naast het restaurant,als niet roker is er geen plaats, is niet meer van deze tijd.De ontbijtruimte lijkt wel een kindercrech, verschrikkelijk. Bij het uitchecken wordt niet gevraag of alles naar wens is geweest. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Beoordeeld op 25 juli 2022

Een tripje met ons gezin naar Zwolle om dinoland te bezoeken en een nachtje te slapen in Mercure.
Heerlijke ontvangst aan de receptie met een kleine dino gift voor onze kids van 3 en 7 jaar.

Avondmaal in het restaurant was heel goed. Lekker gegeten en onze kinderen werden overladen met leuke gift bags , een bal en leuk kindermenu. Super vriendelijke bediening en lekker eten.

Bedden waren voor ons wat aan de zachte kant. Maar verdere zeer verzorgde kamer en badkamer.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 26 juni 2022

Toen in en om Zwolle alle fatsoenlijke hotels vol geboekt bleken te zijn, werd het tijd om de lijst van ongebruikelijke hotels te checken. Zo kwamen we buiten Zwolle terecht in een onpersoonlijk hotel dat zelfs een merknaam als 'Mercure' eigenlijk niet verdient. Te laagwaardig. En zeker bij een prijs van bijna € 200 (incl ontbijt) voor 2p één enkele nacht. De kamers zijn piepklein en het verouderde stramien van dit in de zeventiger jaren gebouwde Postiljon hotel is helaas goed te herkennen. Ons matras had merkbaar geleden onder het gewicht van eerdere (dikke) gasten.
Deze vrijdagavond was de bar niet geopend voor ons, het handjevol buitenlanders en de andere verdwaalde toeristen. Overigens was op het ontbijt niets aan te merken, behalve dat het personeel duidelijk geen horeca ervaring had... Al met al geen aan te raden hotel. Misschien te overwegen bij een prijsniveau onder € 100, all in.

Datum van verblijf: juni 2022
Mercure Hotel Zwolle, General Manager van Mercure Hotel Zwolle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2022

Geachte Gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure Hotel Zwolle. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet in het geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden.

Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen.

Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn.

Rick Haandrikman
Cluster General manager

Beoordeeld op 21 mei 2022 via mobiele applicatie

We verbleven in Hotel Mercure Zwolle om een dagje de handwerkbeurs te bezoeken en het stadje te ontdekken. Voor beide was het hotel ideaal gelegen.

Het Hotel is vlak naast de autosnelweg gelegen maar je merkt dat amper. Kijk je in het restaurant en een deel van de kamers naar buiten dan zie je weilanden. Onze kamer lag langs de kant weg van de snelweg en we konden perfect met het raam open slapen.

Het hotel kan een grondige opfrisbeurt gebruiken maar alles was wel netjes en proper. Onze privilege kamer was ruim. Het bed mocht iets groter.

De badkamer heeft een bad wat je niet vaak meer tegen komt. Ideaal om te ontspannen. Nadeel is natuurlijk wel dat douche in het bad zelf is en iets minder makkelijk te nemen.

Het ontbijt was ruim en werd voldoende aangevuld. Ook 's avonds hebben we lekker gegeten in het restaurant.

Tot slot wil ik ook de vriendelijkheid van het personeel benadrukken.

Hotel Mercure Zwolle is zeker een hotel waar we nog eens terug komen als we bijvoorbeeld naar de volgende editie van de handwerkbeurs gaan.

Datum van verblijf: mei 2022

Geachte Gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel.

Rick Haandrikman
Cluster General manager

Beoordeeld op 13 maart 2022 via mobiele applicatie

We verbleven in totaal met zn drieën in dit hotel (2 kamers). De kamers, en het hotel, zijn zeer ouderwets en kunnen echt wel een moderne slag gebruiken. Het oogde allemaal wat viezigheid, zeker wanneer je achter bepaalde dingen keek (bijv verwarming waar je oog op valt als je even bij het raam staat). Het ontbijt was prima, maar qua prijs echt aan de hoge kant.

Datum van verblijf: februari 2022