StayForLongUS$ 149
Beoordeeld op 7 mei 2023 via mobiele applicatie

We hadden twee kamers geboekt, deze waren prima in orde. Schoon en mooie kamers. Ruime badkamer met regendouche.
Het hotel ziet er mooi en verzorgd uit. Voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid om elektrisch te laden.
Gezellig bar gedeelte, lekkere drankjes en hapjes.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Het ontbijt was heerlijk, buffet met voldoende keuze.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 28 december 2022

Netjes en schoon, wel ietwat gedateerd. Kamers zijn okay, voor de prijs had het wat luxer gemogen. Zeer compleet ontbijtbuffet.
Bij de boeking leek het met ontbijt, bleek achteraf bijbetaald te worden.

Beoordeeld op 18 december 2022

Mooie locatie met vriendelijk personeel en goede service. Ruim parkeren bij hotel met laadpalen voor elektrische auto.
Gezellige lunchroom annex café waar je fijn kan lunchen of borrelen. Netjes verzorgde kamer.

Datum van verblijf: december 2022
Ilse Kelder, Gastenservice/Front Office van Bilderberg Grand Hotel Wientjes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2023

Beste meneer,

Hartelijk dank voor deze positieve review naar aanleiding van uw recente verblijf bij hotel Wientjes!

Ik vind het fijn te lezen dat u de parkeermogelijkheden, ons sfeervolle Grand Café en het comfort van de hotelkamer als positief heeft ervaren. Daarnaast word ik blij te lezen dat u heeft genoten van de gastvrijheid van ons personeel. Onze medewerkers doen dagelijks hun uiterste best u deze service te kunnen bieden. Ik zal uw complimenten hierover daarom ook zeker naar hen doorspelen.

Nogmaals hartelijk dank en graag tot ziens in Zwolle!

Met gastvrije groet,

Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Dana Asschert
Front Office

Beoordeeld op 12 december 2022

We werden heel vriendelijk en prettig geholpen en hadden een prima kamer met fijne bedden en royale badkamer. Alles was netjes verzorgd en met name het personeel (in de lobby, het restaurant en in de bar) waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Beoordeeld op 12 december 2022

Fijn hotel, mooie kamer met goed bed, heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel. We gingen ter ere van de verjaardag van onze dochter en er lag zelfs een attentie op de kamer voor haar. Zeer de moeite waard dit hotel!