Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vreet schuur”
Beoordeling van Eten & Zo

Eten & Zo
Geclassificeerd als nr. 116 van 223 Restaurants in Zwolle
Gegevens restaurant
19 november 2019 beoordeeld

Ik was uitgenodigd om te komen eten, liep er binnen één super grote hal, onbeperkt eten halen en frisdrank. Zelf hou ik niet van dit soort zaken, maar eten was prima personeel aardig maar daar bleef het bij.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrickRamakernl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (48)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 48 beoordelingen

7 november 2019 beoordeeld

Het zal ideaal zijn voor grote groepen of gezinnen met kinderen maar ik ga nooit weer. Het is een nieuw restaurant daarom had ik verwacht dat er ook nagedacht zou zijn over de indeling. Nou, er is enkel in vakken gedacht. Rechttoe recht aan. Verder is het gewoon een wok restaurant, weinig verschil. Het eten is verder prima, maar als ik uit eten wil ga ik niet naar zo'n fabriek.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Bob-yak_er
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 oktober 2019 beoordeeld

All-in concept. Zowel warme als koude voorgerechten. Uitgebreide keuken met o.a. gril, wok,tepanyaki. Vriendelijke en snelle bediening. Iedereen komt hier aan zijn trekken. Het was druk, maar daar had je geen last van. Ook het geluidsniveau viel heel erg mee. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Wim H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2019 beoordeeld

Na een vriendelijke ontvangst en de vraag of wij uitleg nodig hadden, nee wij waren eerder geweest, werden wij naar onze plaats begeleid. Dan staat de hele wereld voor je neus aan gerechten. Heerlijke soepen, diverse vlees en vissoorten. Voor elk wat wils, te veel om op te noemen. Wij hebben weer genoten. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Auto53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2019 beoordeeld

Lekker gegeten, van elke keuken wel wat.
Sushi, grill, wok, kapsalon, Surinaams, pannenkoeken enz.
voor elk wat wils.
voor de kinderen een leuke speelruimte met toezicht.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank debjuhhhpanda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eten & Zo bekeken, bekeken ook

 

In Eten & Zo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding