Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bijzondere locatie”
Beoordeling van De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte
Reserveer een tafel
2
di 20-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 187 van 223 Restaurants in Zwolle
Keukens: Internationaal
Gegevens restaurant
19 november 2019 beoordeeld

Eten op een unieke locatie is het zeker! met de lift naar de 14e etage is bijzonder.

Ik was samen met mijn vrouw een uurtje te vroeg voor het eten, dus we werden eerst bij een tafeltje gezet met banken waarmee we mooi naar buiten konden kijken. We krijgen een drankje en wij vroegen om wat nootjes ect. Waarna de medewerker niet precies wist dit te hebben. Maar heeft dit kunnen regelen voor ons top.

Wij kregen helaas wel het idee dat we vergeten werden. Lang een leeg glas op tafel gehad en ik had gevraagd of we al aan tafel konden gaan. Jammer.

Het voorgerecht was veel, de hoofdmaaltijd was weinig en dessert weer veel, het alles was lekker maar niet in propositie.

Al met al leuk avondje gehad op een leuke locatie, eten prima maar niet bijzonder goed evenals personeel, deze kwamen (door verschillende medewerkers) vragen of alles naar wens was.

Voor mensen met minder budget, het is duur.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatrickRamakernl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 46 beoordelingen

9 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in de koperen hoogte, op de bovenste etage met een ronddraaiend restaurant. Fantastisch was het

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank evertsijbring
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2019 beoordeeld

Samen met de familie een geweldige avond gehad,
Buffet was zeer uitgebreid met mooie wijn erbij.
Ga zo door.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank langevoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2019 beoordeeld

In het buffet restaurant gegeten.Eten was van slechte kwaliteit.Buffet was rommelig en er was weinig keus.De droge witte wijn was niet droog en was kwalitatief slecht.Dit is beslist geen aanrader.Jammer als je denkt gezellig en lekker uit eten te gaan dat het dan zo tegen valt.Ik raad mensen dit restaurant niet aan.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Anita E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2019 beoordeeld

Wij wilden graag in het panaroma restaurant eten, maar door een foute reservering zijn wij in het all you can eat buffet beland. Helaas was dit een dramatische ervaring. Wij hebben nog nooit in zo’n slechte all you can eat restaurant gegeten. Het eten was lauw en er was erg weinig keuze. Ook was het buffet erg rommeling, vaak lege bakken en waren er niet genoeg lepels waarmee je kon opscheppen. De bediening had ook vriendelijker mogen zijn. Wij komen hier iig nooit terug en zullen het zeker niet aanraden.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sedeff93
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Koperen Hoogte bekeken, bekeken ook

 

In De Koperen Hoogte geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding