Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avondje”
Beoordeling van Woodies Zwolle

Woodies Zwolle
Reserveer een tafel
2
vr 24-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 94 van 223 Restaurants in Zwolle
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 29
Beschrijving: Muziek- en Eetcafe Woodies in Zwolle. De perfecte combinatie van muziek en eten met diverse plates vanaf € 12,95. Maandelijks live muziek. meer dan 130 speciaalbieren op tap en fles.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Muziek- en Eetcafe Woodies in Zwolle. De perfecte combinatie van muziek en eten met diverse plates vanaf € 12,95. Maandelijks live muziek. meer dan 130 speciaalbieren op tap en fles.
6 augustus 2021 beoordeeld

Goed geholpen door de bediening. Sfeer is goed en er is veel keus als het gaat om tap biertjes. Ik kom hier zeker weer !

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 394willemb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (53)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 53 beoordelingen

6 oktober 2020 beoordeeld

De titel vat het bezoek al aardig samen denk ik. Vandaag binnen neergestreken, het café is erg leuk ingericht (uitbundig Amerikaans) en straalt een gezellige sfeer uit. Muziek staat relatief hard, had in eerste instantie wat moeite om de barman te verstaan. Mooie drankkaart met veel soorten speciaalbier, een complete pagina met mijn favoriet (IPA), dat zie je niet zo vaak.

Daarnaast ook wat te eten besteld, ik had een broodje warm vlees, mijn vriendin nam een maaltijdsalade. Wat mij betreft een prima portie, goed van smaak, niet heel speciaal, maar "gewoon lekker". De maaltijdsalade viel ook goed in de smaak.
Al met al dus een prima ervaring.

Ik zou het café graag nog eens willen bezoeken in de avond, met live-muziek.

Datum van bezoek: oktober 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ramylars
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee hamburgers en twee keer de saté gehad. De hamburgers waren lekker, maar de saté was taai en was niet lekker. De wat oudere man die ons bediende was ronduit chagrijnig en was amper te verstaan. Daarnaast gooide die het spoel water uit de glazen zo het terras op vol in ons zicht en kon er amper een lachje van af. Wij zullen hier niet snel meer terug komen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 396jannekev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2020 beoordeeld

Gezellig café.Vriendelijk en v lot personeel.Wij hebben hier alleen geborreld.Werden niet overvragen maar ook zeker niet overgeslagen.Ruime keuze bier en alcoholische dranken.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank CVerduijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 februari 2020 beoordeeld

Tijdens een bezoek aan Zwolle hier binnen gegaan
super gezellig diverse ruime zitplaatsen, en een mooie niet grootte kaart.
veel tafels waren al voor avonds geserveerd, dus ik denk dat je voor het diner beter kunt reserveren.
De broodjes kroket, warm vlees en carpaccio zagen er goed uit en ook erg lekker.
En top locatie waar het gezellig is met fijne bediening.
Als je van bier houdt moet je ook hie,r zijn de keuze daar in is reuze

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 275dennisg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Woodies Zwolle bekeken, bekeken ook

 

In Woodies Zwolle geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.