Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Restaurant De Molenmeester

Restaurant De Molenmeester
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Staphorst
Keukens: Frans, Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
25 maart 2018 beoordeeld

Gastvrij restaurant, waar je heerlijk kunt eten. Alles wordt met zorg en aandacht gedaan: het bereiden van de gerechten, het serveren, de uitleg bij de gerechten. Voor harhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank WilvanO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (49)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 49 beoordelingen

13 maart 2018 beoordeeld

De Molenmeester heeft geen echt menu, maar er wordt overlegd wat je niet wilt eten. Dus een echte verrassing.
Je hebt de keus in een 3, 4 of 5-gangen diner. Wij kozen voor 3 gangen; met de heerlijke tussendoortjes bleek het meer dan genoeg. In totaal een voortreffelijke maaltijd.
Ook de bediening was uitstekend. Jammer dat het restaurant later dit jaar gaat sluiten.
Nog maar gauw een keer terugkomen.

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Harry B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2018 beoordeeld

We hebben op doorreis in de Molenmeester gegeten.
Wat een verrassende en fantastische ervaring.
We kozen voor 3 gangen en het leken er wel 5 met heerlijke tussendoortjes.
Toen we dachten het toetje op te hebben en wilden afrekenen bleek het toetje nog onderweg te zijn.
Ook kwalitatief erg goed eten, biologisch en precies goed klaargemaakt.
Er wordt geserveerd wat die dag is geselecteerd, dus elke dag verrassingsmenu, maar er werd wel voldaan aan onze dieetwensen, ik geen gluten, mijn vriendin geen vlees (kreeg vis)
> hier komen we zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PaulBrandwijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2018 beoordeeld

Gastvrije ontvangst, de eigenaren zijn persoonlijk zeer betrokken bij het genieten van de gast tijdens het diner

Datum van bezoek: december 2017
Bedank 41henkt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met zeven personen heerlijk gegeten. Gezellig aan de ronde tafel. Restaurant is van binnen en van buiten sfeervol. Alles was lekker en het hoofdgerecht helemaal top!

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank 521arinah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant De Molenmeester bekeken, bekeken ook

 
Staphorst, Overijssel
 

In Restaurant De Molenmeester geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding