eDreamsUS$ 216
Agoda.comUS$ 216
Vio.comUS$ 216
Beoordeeld op 26 augustus 2022

We hadden gereserveerd en een bevesting gekregen maar men wist nergens van
Gelukkig was de kamer nog beschikbaar maar toch niet echt netjes
Kamer was klein maar goed bed en mooie badkamer
Tv kijken gaat niet want doet het gewoon niet
Diner was echt een afknapper
Op de site staat dat je kan kiezen uit vlees of vis of vegetarisch maar het is een vastgesteld menu
De keuze op een bloed hete zomerdag begrepen we niet
Uiensoep voor af en Eend als hoofd gerecht
Lijkt ons meer voor de herfst
Echt culinaire was het zeker niet
De eend was droog en ook de frietjes en gebakken aardappeltjes waren erg droog
Ontbijt verder prima maar waarom mochten we niet buiten ontbijten
Alleen toen alle tafeltjes vol waren mochten de naderhand gekomen gasten wel buiten ontbijten
Al met al geen fijne ervaringen en dus beslist geen aanrader

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 11 juli 2022 via mobiele applicatie

Hotel op mooie locatie, erg vriendelijke bediening alles een beetje verouderd maar dat past bij de hele omgeving. Eten, ontbijt en bedden zijn gewoon goed. Het enigste wat ik persoonlijk jammer vind is de verouderde badkamer. Waar ipv alleen een bad minimaal een douche was hier nodig. Zeker voor een volgende keer dat wij terug komen.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 2 augustus 2021

Wij logeerden in een Comfort kamer. Er is goed nagedacht over de indeling van de kamer, zodat er zoveel mogelijk gebruik kan gemaakt worden van de ruimte.
Goed bed, aangenaam bad en douche, en een mooi uitzicht op het terras, zodat je de sfeer van Giethoorn al kan opsnuiven vanuit je kamer.

Kamertip: De comfort kamer kost iets meer, maar is het dan ook zeker waard.
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 18 november 2020

Wij hebben hier slechts een drankje gedaan, maar het was heerlijk in het zonnetje. Het personeel hielp ons met wat er te doen was en was erg vriendelijk. In de buurt heb je ook al huizen waar Giethoorn bekend om staat, maar dan zonder alle toeristen.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 4 augustus 2020 via mobiele applicatie

Op de kamer sliepen we in een bedstee. Dit zag er leuk uit maar was niet heel praktisch. De instap was hoog waardoor je elke keer met je schenen of bips op de houten rand terecht kwam. Bovenop de bedstee lag heel veel stof.
Ivm. Met COVID-19 een vast 3-gangen menu. Elke dag lekker gegeten.
We hebben hier ook een fluisterbootje gehuurd. De te betalen Prijs verschillende met de prijs op internet.
Doordat het hotel aan de rand van het oude Giethoorn staat is het er rustig en niet toeristisch. Heerlijke plek om tot rust te komen.

Datum van verblijf: juli 2020