Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi terras, lekker eten”
Beoordeling van Restaurant Huis Vermeer

Restaurant Huis Vermeer
Reserveer een tafel
2
za 26-9
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 3 van 161 Restaurants in Deventer
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 45
Keukens: Fusion
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
2 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten op het terras achter het hotel, waar je je met een zonnetje erbij in een Mediterraans land waant. Goede bijpassende wijnen en vriendelijke bediening. Jammer dat ze €6,50 voor het brood rekenen, terwijl dit gewoon standaard op je tafel gezet wordt.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank K040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (215)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 215 beoordelingen

12 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig hotel en restaurant! Prachtig historisch pand. Vriendelijke en stijlvolle bediening en heerlijk 4 gangen menu met prachtig bijpassende wijn. Heerlijke bedden en goede douche. Lekker uitgebreid ontbijt aan tafel uitgeserveerd.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank croes108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, mooi 3 gangen menu, super lekkere wijn. Bediening super! Mocht je in Deventer zijn: hier gaan eten en nog beter, hotel erbij boeken!

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank Sluijkx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2020 beoordeeld

Fantastsch terras achter het Hotel-Restaurant ! Zoals in Zuid Europa.
Prima gastheerschap van de 1e ober.
Goede gerechten.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jen41cor36
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2020 beoordeeld

Ontzettend te spreken over dit restaurant! Inmiddels twee keer thuis laten bezorgen en kan niet wachten om binnenkort eens 'live' te mogen eten bij jullie. De service is uitstekend, menu uitgebalanceerd en verassend. Je haalt een ware chef kok in huis als je hier besteld.

Datum van bezoek: mei 2020
Bedank FellowTraveler799672
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Huis Vermeer bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Huis Vermeer geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding