Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
StayForLongUS$ 165
eDreamsUS$ 161
Beoordeeld op 15 maart 2023

Van aankomst tot vertrek perfect. Kamer met uitzicht op de IJssel, tegen meerprijs, is het meer dan waard. Zeer rustige omgeving. Eten, 3 gangen diner met wijnarrangement was heerlijk en werd met veel aandacht geserveerd. Na alle wijn goed geslapen. Volgende dag met de pont, kaartjes van het hotel, lekker de stad in geweest.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 5 maart 2023

Geweldig hotel, perfecte ligging voor een nachtje Deventer. Kamer is mooi en lekker schoon. Het ontbijt is prima verzorgd en erg lekker. Zeer vriendelijk personeel. Ook kun je fijn borrelen in het hotel voor je Deventer gaat verkennen.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 3 maart 2023

Hartelijk welkom door het vriendelijke personeel. Het is echt een relaxt hotel met fijne kamers op een mooie locatie. Handig en leuk dat je met het pontje de IJssel oversteekt en direct in het gezellige centrum van Deventer zit.

Beoordeeld op 2 maart 2023

Prijs-kwaliteit verhouding is prima.
Zeer vriendelijk en kundig personeel, zowel aan de receptie als het restaurant/bar. Het pontje naar Deventer (voor de deur) is mooi meegenomen.
Wij zijn hier nu twee keer geweest en een derde keer staat al weer in de planning.
Ik raad het hotel van harte aan.

Beoordeeld op 28 februari 2023

Formule 1 niveau
Voor ons met stipt op nummer 1 van alle hotels in Nederland en/ of België waar we zijn geweest. Van ontvangst tot de luxe suite allemaal super goed.
Het restaurant was ontzettend gezellig en het eten was sterwaardig