Volledig restitueerbaar voor 29-09-23
Volledig restitueerbaar voor 28-09-23
Orbitz.comUS$ 275
eDreamsUS$ 241
Beoordeeld op 28 mei 2023

Super goed hotel. Aardig en kundig personeel. Fijne bedden en bovenal brand schoon. Dit was de 2de keer daar en we gaan nog zeker een keer terug. Ontbijt was goed verzorgd en niet overdadig veel. Al met al fijn weekend gehad

Beoordeeld op 23 mei 2023

Erg gastvrij! Mooie locatie in het centrum, waardoor alles goed te belopen is. Mooie kamer en badkamer en alles schoon. Het ontbijt werd uitgeserveerd met verse broodjes, verse jus d'orange en goede koffie... het was perfect!

Beoordeeld op 22 mei 2023

Van het begin tot het einde genoten van ons verblijf. Het begon met de hartelijke ontvangst aan de receptie, de prachtige kamer en het heerlijke ontbijt maakte het compleet. Vriendelijke bediening op het terras, heerlijk hotel.

Kamertip: Hotel midden in het centrum
Beoordeeld op 22 april 2023

Na in oktober vorig jaar van een uitstekende lunch genoten te hebben, zijn we nu terug gekeerd voor een hotel arrangement met verrassingsdiner. Wat een prachtig hotel! Mooie ruime kamer met uitzicht op het plein met de kerk, vriendelijk en behulpzaam personeel, heerlijk diner en een uitgebreid en erg lekker ontbijt. We hebben genoten en komen zeker terug.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 22 april 2023

Perfect hotel en restaurant, aan niets ontbrak. Hier weten ze hoe het werkt, personeel dat er alles aan doet om het iedereen naar de zin te maken. Hier komen we graag nog eens terug. Al zou het alleen maar voor het eten zijn.

Datum van verblijf: april 2023