“Heerlijke eerlijke originele Thaise keuken.”
Beoordeling van Le Thai Cuisine

Keukens: Thais
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
24 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten. Het verrassingsmenu was top.
Prachtige ambiance en zeer vriendelijke bediening.
Wij zijn fan.
Deze Thai is een echte aanrader.

Datum van bezoek: mei 2023

16 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke locatie, bediening oké maar het eten gewoonweg niet bijzonder.

Voorgerecht was meer qua formaat meer een amuse.
Hoofdgerecht droge rijst apart geserveerd van het gerecht keuze. de portie vis of vlees vrij klein.
In het menu word de scherpe aangegeven hoe pittig de gerechten zijn. Voor de scherpe wie aangegeven werd klopte er weinig van. De keuze voor een pittig gerecht bleek eerder flauw dan pittig te zijn.

Nagerecht overgeslagen omdat de rest tegenviel.

Datum van bezoek: februari 2023
24 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Hostmanship is zeer goed.
Eten is zeer smaakvol.
Thaise ambiance is voelbaar.
Ruime keuzes op de kaart.
.............

Datum van bezoek: augustus 2022
5 november 2022 beoordeeld

Eten 7
Service 4
Entourage 8
3 uur gezeten, hoofdgerecht in een kwartier op moeten eten, geen excuus, geen tegemoetkoming of erkenning, zeer klantvriendelijk

Datum van bezoek: november 2022
5 november 2022 beoordeeld

De locatie zit ondergronds en vandaar de kelder en de leuke kelderfoto's. ECHTER: achter deze 'werfkelder' zit een andere normale ondergrondse kamer waar evenveel tafels staan en waar wij heen werden geleid. En vele anderen. Tsja.... en dan mis je die speciale sfeer en indruk die wordt gewekt en waar je juist op af bent gekomen.
Het eten was gelukkig gewoon lekker en ondanks dat er volgens ons sperciebonen in zaten ipv kouseband was de kruidige Thaise smaak authentiek en lekkerder dan wij het zelf maken. Onze gastheer gaf goed advies, daarom toch 4 sterren.

Datum van bezoek: november 2022

Reizigers die Le Thai Cuisine bekeken, bekeken ook

In Le Thai Cuisine geweest? Deel je ervaringen!