Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere poke bowl met zeer verse groente”
Beoordeling van Strandpaviljoen Thalassa

Strandpaviljoen Thalassa
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 7 van 100 Restaurants in Zandvoort
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
1 maart 2021 beoordeeld

Bezorging was snel en conform afgesproken tijdstip.
Poke bowls zijn aan de prijs maar wel het geld waard. De portie is ruimte voldoende en geschikt als volledige lunch. De groentes zijn kakelvers en ruimschoots aanwezig. Hetzelfde gold voor de tonijn, ik had een extra portie besteld maar ik zou bij een toekomstige bestelling wellicht zonder de extra portie bestellen gezien de hoeveelheid. De tonijn was ook zeer vers en over het algemeen van goede kwaliteit. Helaas had ik enkele stukken die een mindere structuur hadden. Saus was voldoende aanwezig.

Datum van bezoek: februari 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Raoulr89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (690)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 690 beoordelingen

2 januari 2021 beoordeeld

Zowel lunch als diner - voorgerecht - heerlijk afgehaald! De visschotel met twee personen is lekker groot! Ook het tentje op het strand heeft lekkere warme chocomelk, met koekie! Fijne mensen, aanrader.

Datum van bezoek: december 2020
Bedank RenskeV87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2020 beoordeeld

Corona of niet...Zelfs in Center parcs kwamen jullie het brengen! Wij komen uit Brabant en wilde toch echt vis eten. Netjes op tijd geleverd, warm en compleet! Met servet en pepermuntje zelfs. We hebben heerlijk gegeten, hou vol in deze moeilijke tijden!

Datum van bezoek: november 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank ingeborgvdB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2020 beoordeeld

Relatief en voor jaarrond open strandpaviljoen: de beste. Omdat het terras en ook interieur beide enorm groot /ruim en gezellig zijn (coronaproof). Hele vriendelijke bediening (steeds luisterend het prettig te maken, en je hebt alle tijd/rust). En belangrijk: heerlijke stoelen, schone omgeving. En parkeerplekken nabij.

Groot aanbod verse vis, fruit du mer (ik vond de vissoep 12,50 geweldig: dik en zeer gevuld met grote stukken vis; een lunch op zich).
En een wijndeskundige die 't begrijpt met inkopen (Chardonay mooi houtig karakter ipv allemandalletje; ook de Verdejo - niet dat horeca waterige maar naast fris ook best stevig; overigens schijnt de Viognier top - is alleen per fles, 42,-).

Bijzonder toch, zo'n fijn strandpaviljoen - ik ga terug, ook in herfst/winter.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Hans M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2020 beoordeeld

Na een prachtige fietstocht door de duinen vanuit Noordwijk hier heerlijk geluncht met z'n vieren, 4 vriendinnen. Verschillende gerechtjes samen gedeeld en een heerlijk Verdejo erbij. De bediening was ontzettend vriendelijk, zeer gastgericht, echt TOP!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank MarjavdMade
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandpaviljoen Thalassa bekeken, bekeken ook

Zandvoort, Noord-Holland
Zandvoort, Noord-Holland
 

In Strandpaviljoen Thalassa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.