Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zaans Museum & Verkade Experience
Vandaag geopend: 09:00 - 17:00
  
Manieren om Zaans Museum & Verkade Experience te ontdekken
vanaf US$ 66,34
Meer info
vanaf US$ 30,36
Meer info
vanaf US$ 42,16
Meer info
vanaf US$ 111,31
Meer info
Beoordelingen (429)
Beoordelingen filteren
429 resultaten
Waardering van reizigers
148
180
78
17
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
148
180
78
17
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 429 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019 via mobiele applicatie

Het museum ligt naast de Zaanse Schans en is goed te combineren met deze attractie. Klein museum met veel aandacht voor het industriële verleden van de Zaanstreek. Leuk en leerzaam. Verder een grote permanente tentoonstelling over de Verkade fabrieken. Ook leuk.

Datum van activiteit: januari 2019
1  Bedank sergeydo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Je krijgt een audiotour waarmee je langw bepaalde stukken in her museum gaat. Mooi opgezet. Kleine verhaaltjes. Later kom je in een ander gedeelte met erg lange verhalen. Dit hebben we gedeeltelijk overgeslagen. Het zaans museum is voor kinderen ook niet echt leuk. Diaprojector nog wel leuk. Het verkademuseum is wel leuk en interactief.
Spelletjes om te doen etc.
Je bent hier wel een paar uur zoet

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Chicken811
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019

Leuk museum, gratis audio.
Ook leuk dat je aan het einde nog een kijkje kan nemen in een oude Verkade fabriek.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Momo242424
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019 via mobiele applicatie

Nooit geweten dat 1. Er zoveel industrie in de Zaanstreek is begonnen: papier, rijst, zetmeel, hout, cacao, koekjes. En 2. Dat windmolens de grote voorlopers waren van fabrieken, dat molens van alles aandreven tbv de industrie. Het oogt zo lieflijk nu maar het wad handel. Mooi museum dat onderdeel is van het openluchtmuseum Zaanse schans. Mooi om de samenhang te zien en wat meer verdieping te krijgen. De koekjesfabriek is het hart van het museum, zo tastbaar hoe het moet zijn geweest bij Verkade en het roeit herinneringen op aan mijn eerste baantje als 15 jarige in n koekjesfabriek in Goirle.
Als klap op de vuurpijl 2 fabelachtig mooie Verkade-albums gevonden...

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank OLga C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2019

Het is superleuk je kan er zelf een chocolade wikkel maken en je krijgt tijdens het ontwerpen chocolaatjes en koekjes. De museum shop is ook erg leuk

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank Aagje H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken