Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk eten en zeer gastvrij”
Beoordeling van Shanthy

Shanthy
Een tafel reserveren
2
di 25-6
20:00
OF
Geclassificeerd als nr. 17 van 176 Restaurants in Hilversum
Keukens: Indiaas
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
26 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke bediening, heerlijk eten en een erg sfeervolle inrichting.
Een door ons gelezen beoordeling dat alles hetzelfde smaakt vinden wij geheel onterecht. Dit restaurant is een echte aanrader en wij komen dan ook zeker vaker!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Astrid S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 68 beoordelingen

17 oktober 2018 beoordeeld

Alles smaakt hetzelfde. Inrichting en personeel zijn saai. Ik ben hier een paar keer geweest met mensen die van India zelf houden, maar voor ons hoeft het nooit meer.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank 23moon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2018 beoordeeld

Heerlijk gegeten! Ook op een drukke avond als Valentijnsdag wisten de dames in de bediening het uitstekend te regelen! Het speciale menu was om je vingers bij af te likken. Top restaurant!

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Lieke M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2018 beoordeeld

Dit is werkelijk het beste Indiase restaurant in het Gooi! Mijn vriend en ik komen hier al jaren en elke keer worden wij weer hartelijk verwelkomd door de zeer vriendelijke bediening. Al het eten smaakt werkelijk fantastisch en je kan proeven dat de gerechten op authentieke wijze en met veel liefde worden bereid! Ronduit geweldig Indiaas eten!

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank djwjacobse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurant met heel vriendelijk (famillie?) personeel. Op de achtergrond Indiaase muziek. Niet heel erg druk waardoor er veel aandacht voor ons is. De wijn is niet heel geweldig, maar de prijs is prima voor de kwaliteit. Het eten vonden we duur voor wat we kregen. 19 euro voor een paar garnalen is wel heel duur. Bestek op tafel is niet hygienisch, borden niet warm, en tafels te dicht op elkaar. Je hoort zo het gesprek van de buren. De gangen worden te snel geserveerd. Kortom, er zijn verbeterpunten!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Jacob C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Shanthy bekeken, bekeken ook

 
Hilversum, Noord-Holland
Hilversum, Noord-Holland
 

In Shanthy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding