Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow!”
Beoordeling van Surya

Surya
Geclassificeerd als nr. 10 van 176 Restaurants in Hilversum
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas, Nepalees
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
1 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Sylvia was een van de beste gastvrouwen die ik ooit heb meegemaakt. Het eten was geweldig, de sfeer top.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Anordinairydutchman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (191)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 191 beoordelingen

20 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Nepalees en Indiaas gegeten. In overvloed. Bediening snel en werkt het eten af als een geoliede machine. Vriendelijk, maar geen warmte.
Eten is veel en goed van smaak, pittig.
Prima om naar toe te gaan !

Datum van bezoek: april 2019
Bedank M7292
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gister avond bij jullie vestiging in Utrecht genoten van de heerlijke Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken! Mooie rustige ambiance met erg vriendelijk personeel, een aanrader voor iedereen gezien het brede aanbod op het menu!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank MeganAmy1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2019 beoordeeld

Heerlijk eten super vriendelijke bediening , en zeker goede porties .
voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Joyce M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Spontaan door mijn vrouw opgehaald uit werk om te dineren met de kleinste (2jr) van onze kinderen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Voor kinderen is het wel zoeken naar juist gerechtje.
Wel heel jammer dat bestelling kwijt was waardoor opdienen lang duurde, drankje zou gratis zijn maar stond wel op de rekening, al met al wat rommelige service, maar eten? Mmm!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 580gijsd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SuryaManagement, Eigenaar van Surya, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2019

Beste Gijs,

Wat fijn om te horen dat jullie heerlijk hebben gegeten.
We vinden het wel heel vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met jullie bestelling en met de drankjes die gratis zouden zijn. We willen jullie hiervoor onze excuses aanbieden. Zouden jullie ons een mailtje kunnen sturen (info@suryarestaurant.nl) met jullie bankgegevens en de drankjes. Dan zorgen wij dat jullie dit bedrag uiteraard terug krijgen.

Verder willen we jullie laten weten dat we jullie feedback uiteraard intern zullen bespreken.

Met vriendelijke groet,

Team Surya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Surya bekeken, bekeken ook

 
Hilversum, Noord-Holland
Hilversum, Noord-Holland
 
Hilversum, Noord-Holland
 

In Surya geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding