Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontzettend lekker gegeten en leuke bediening”
Beoordeling van ZAP Thai by J&C

ZAP Thai by J&C
Reserveren met
ZAP Thai by J&C is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 127 van 395 Restaurants in Haarlem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 40
Keukens: Thais
Gegevens restaurant
12 februari 2018 beoordeeld

We hadden zin in Thais eten. Via google vonden we dit restaurantje. We wilden eten afhalen maar toen we eenmaal de uitnodigende inrichting zagen, zijn we blijven eten. We hebben drie gangen gegeten, de gerechten zijn allemaal even lekker en smaakvol. En... niet onbelangrijk... de bediening is bijzonder vriendelijk en attent. Wij komen terug.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ReinoudenKarin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 44 beoordelingen

29 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heerlijk gegeten, Thaise viskoekjes, soep, curry; alles zeer smaakvol. Lekker ook bij echt Thais bier: ik waande me weer even in Bangkok.
Personeel zeer vriendelijk en het werd vrij vlot geserveerd.
Hier ga ik vaker terugkomen, mjam, wat een ontdekking!
Ook fijn om te weten: het is even buiten het centrum van de stad, dus plenty parkeergelegenheid!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank MissMvan1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vers en heerlijk van
smaak. We hebben hier een heerlijk drie gangen menu gegeten. Alles was erg lekker en knapperig van smaak. De bediening was erg attent en vriendelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank velser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld

We hebben hier heerlijk gegeten met z'n drieën. We hadden alle drie andere gerechten, zowel voor- als hoofdgerecht en we vonden het allemaal erg lekker. De bediening is ook erg behulpzaam en vriendelijk. We komen hier zeker nog terug.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ruud N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Even buiten de binnenstad vind je dit restaurant. Naast een frisse inrichting hebben ze heerlijk eten en een goede bediening.
Een absolute aanrader!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank MacFarlake
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ZAP Thai by J&C bekeken, bekeken ook

Haarlem, Noord-Holland
Haarlem, Noord-Holland
 
Haarlem, Noord-Holland
 

In ZAP Thai by J&C geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding