Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd leuk voor een drankje”
Beoordeling van De Lift

De Lift
Geclassificeerd als nr. 155 van 397 Restaurants in Haarlem
Keukens: Belgisch, Nederlands
Wijk: Centrum
Gegevens restaurant
Wijk: Centrum
24 augustus 2017 beoordeeld

Wij eindigen vaak met een drankje en borrelhapje bij De Lift. Supervriendelijke bediening en altijd weer een leuke plek om neer te strijken.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Cas J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (24)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 24 beoordelingen

29 december 2016 beoordeeld

Tafeltjes bieden ruimte aan alle gasten, maar maakt de sfeer is weg. Overal groepjes die, of uitgebreid discussieren met 1 kop thee of 1 biertje, of allemaal achter hun multimedia verscholen zitten. Matige muziekkeuze en geluid/volume. Matige bediening/hygiene/glasruiming van de tafels. Toilet kon ook wat aandacht gebruiken.

Datum van bezoek: december 2016
Bedank Rubbiedub
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2016 beoordeeld

Door de drukte in de Jopenkerk verdreven kwamen we op de Grote Markt dit gezellige bier- en eetcafé tegen. Een warm ontvangst en deskundige uitleg over de vele speciale bieren van de tap. Een echt bruincafé waar we ons thuis voelen. Op advies van de barkeeper een First Born van Brouwerij 't Uiltje genoten, daarna de Gulpener Verse Hop. Uiteraard allemaal van de tap. Er is een kleine kaart (keuze uit 3 gerechten). We kozen voor de Kipsaté en voor de Angus stoofvlees in biersaus. Waar een verrassing! Beide gerechten waren fantastisch, en dat voor slechts 11,50 per gerecht. Houdt je van bier, denk je in Haarlem gauw aan de Jodenkerk. Maar wat ons betreft zijn 't Kantoor en dit bruincafé De Lift betere alternatieven! Hier gaan we vaker heen!

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank StefanvdW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2016 beoordeeld

Gezellig om een drankje te doen, op de uitgaanstocht savonds. Overdag goed op het terras zitten en van de zon genieten

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Leanne-traveling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld

Leuk cafe met terras, tafelspelen en af en toe Live muziek. Ze hebben veel soorten bier waaronder Palm, Koninck en Jopenhoppen Adriaan.
Een uitstekende bediening staat je op te wachten en het is goed te weten dat De Lift de meeste 'Adriaantjes' van Nederland verkoopt.

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MacFarlake
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Lift bekeken, bekeken ook

 

In De Lift geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding