Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Had iets meer verwacht ”

The Golden Bull ( Meat, wine & Whisky )
Een tafel reserveren
2
vr 18-10
20:00
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 6 van 425 Restaurants in Haarlem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 171
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Op basis van alle enthousiaste recensies had ik iets meer verwacht. Het vlees was lekker, maar de salade armoedig en de friet redelijk. Bediening is snel, attent en erg vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Hendrik70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (457)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 457 beoordelingen

29 augustus 2019 beoordeeld

Samen met een paar vrienden een heerlijk stuk vlees gegeten, was buitengewoon!! Een echte aanrader als je echt even lekker uiteten wilt!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank RoelWouters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voorgerechten waren smaakvol, vlees was prima, salades waren matig en zeer eenvoudig. 4 x voorgerecht, 4 x hoofdgerecht ( waarvan 3 x ladies size ) 4 drankjes voor € 175,00 (incl. Fooi) is wel aan de hoge kant. Bediening van vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Tjam1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met zoonlief bij deze Argentijn gegeten. Heerlijk, ... precies waar je op hoopt bij een ‘vleesrestaurant’. Vriendelijke deskundige bediening.
Wij hebben de kleine entrecote en rib-eye verorberd. Bijlagen erbij, boerenfrietjes en salade .... Top!
Niet goedkoop, wel een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Hans2311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juni 2019 beoordeeld

We hebben met zijn drieeen gegeten, heerlijke steak, lekkere wijn. Leuke bediening die goede wijn aanraad bij de steak. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank jakonien
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Golden Bull ( Meat, wine & Whisky ) bekeken, bekeken ook

 

In The Golden Bull ( Meat, wine & Whisky ) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding