Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Weer perfect”
Beoordeling van Cafe Colette

Cafe Colette
Reserveren met
Cafe Colette is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 26 van 394 Restaurants in Haarlem
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
2 oktober 2018 beoordeeld

Gastvrij, vrolijke medewerkers, die ook waarschuwen als er in een bepaald gedeelte waar je gereserveerd had, heel er erg veel lawaai is, omdat er een groep aanwezig is.
Dus direct een andere plaats.
Daar naast heerlijk eten.

Een opmerking heb ik wel, het is echt nodig dat er vaker een wisseling van gerechten
komt, dat vind ik tot nu toe een minpunt.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rinastuijt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (166)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 166 beoordelingen

26 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier met een grote groep a la carte gegeten en niets anders dan lof. Gerechten kwamen keurig op tijd en tegelijk uit de keuken, waren erg goed verzorgd en lekker. Bediening top! Enige minpuntje is dat het bijzonder der rumoerig was.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank KR0725
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In mijn pauze erg genoten van heerlijke gerechten.de chef had zelfs even tijd genomen z'n gerecht uit te leggen aangezien het rustig was ( als het druk is, is daar geen tijd voor neem ik aan) Snelle en vriendelijke bediening + uitstekende keuken.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank JohannB916
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2018 beoordeeld

Via een tip kwamen we bij Colette terecht. Die tip bleek wat ons betreft terecht. Je kunt hier prima eten in een sfeer van een bistro die in Parijs niet zou misstaan. Smaakvolle gerechten opgediend door een jonge, maar correcte 'witte' brigade.

Reserveren is wel aan te raden want rond half negen stond er een behoorlijke rij met gasten te wachten. Ook geen straf want velen genieten van een drankje in afwachting van een tafeltje..

Wat ons betreft zeker de moeite waard terug te komen als we weer in Haarlem zijn.

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PeterMarioH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2018 beoordeeld

Heerlijk restaurant en prima sfeer.,
Wij konden buiten eten en zowel binnen als buiten is de bediening fantastisch.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank rinastuijt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Colette bekeken, bekeken ook

 
Haarlem, Noord-Holland
Haarlem, Noord-Holland
 

In Cafe Colette geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding