“Avond genieten!”
Beoordeling van Restaurant De Zeeuw

Restaurant De Zeeuw
Geclassificeerd als nr. 3 van 580 Restaurants in Haarlem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 75 - € 150
Meer informatie over het restaurant
Wijk: Centrum
Beschrijving: In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaulaan 1, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw. Het restaurant heeft een intieme setting waardoor we onze gast de aandacht kunnen geven die wij zelf ook graag zouden ervaren. Al onze ingrediënten komen bij kleinschalige producenten vandaan, of uit onze eigen tuin wat zorgt voor een traceerbaar product. Onze vis wordt duurzaam gevangen, we verbouwen onze eigen groenten en kruiden en het gebruik van vlees proberen wij te beperken. De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van de leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen. Het menu op onze website dient dan ook slechts ter indicatie.
29 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn bekend bij De Zeeuw op de vorige (kleine) locatie. Maar wat een verassing nu op de Nassaulaan 1. Het interieur is enorm sfeervol en laat je welkom voelen.
Wij gingen zoals hiervoor voor het all-in menu. Wat is dit genieten! Achterover leunen en alles op je af laten komen.
We zijn wederom verrast door de mooie gerechten, samengesteld met de onwijs lekkere wijnen.

27 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een avond uit zoals het hoort! Smaak klopt, wijnen die er bij geserveerd worden waren geweldig. Culinair genieten. 7 gangen verschillende smaken en presentaties. Zeker tot de volgende keer.

25 juni 2024 beoordeeld

Tijdens een moeder/dochter weekend in Haarlem op zaterdagavond bij restaurant De Zeeuw een voortreffelijk 6-gangen diner gedaan. Een héle bijzondere ervaring.
Het was een avondvullende culinaire reis. Het eten was voortreffelijk en de gastvrijheid was perfect. Bij iedere gang werd uitgebreid uitgelegd wat de ingrediënten waren en wat de beste manier was om datgene wat was geserveerd te eten. We kregen het menu uitgeprint en met een persoonlijke aantekening en handtekening van de eigenaresse mee.

• Sfeer
24 juni 2024 beoordeeld

Afgelopen zaterdag voor het eerst mogen eten bij restaurant de Zeeuw. Wat een feestje van het begin tot het einde! De toplocatie, het prachtige interieur, de rustige sfeer, vriendelijke bediening die wist waar ze over praten en dan het heerlijke eten niet te vergeten. Wat ons betreft een ster waardig. Elke gang opnieuw een verrassing. Dank voor de gastvrijheid Jeroen en Janine. Het was de reis naar deze leuke stad meer dan waard. Groeten uit Brabant.

• Sfeer
20 juni 2024 beoordeeld

Onlangs verhuist naar een nieuwe locatie.
Een groter restaurant, maar nog altijd even sfeervol, strak en intiem.
Petje af voor wat deze vak-idioten tekens weer neerzetten.
Het is altijd een feestje om hier te mogen eten! Verrassende smaakcombinaties, heerlijke wijnen en goede bediening.
Wij komen zeker weer terug als we in Haarlem zijn!

Reizigers die Restaurant De Zeeuw bekeken, bekeken ook

Haarlem, Noord-Holland
Haarlem, Noord-Holland

In Restaurant De Zeeuw geweest? Deel je ervaringen!