Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste friet van Haarlem”
Beoordeling van Frietkamer

Frietkamer
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Snelle hap in Haarlem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 7
Gegevens restaurant
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke friet. Leuke sfeer! Altijd vrolijk:) gezellig. Kwaliteit! Zelfgemaakte producten. Verse aardappelen.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Noémi O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (122)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

22 - 26 van 122 beoordelingen

20 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze Bakker bakt de lekkerste friet die wij ooit geproefd hebben, en wat een grootse sfeer voor zo’n bescheiden tentje. Echt fantastisch, een aanrader voor iedereen van binnen en buiten Haarlem. Gaby en Paul

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank PaulObdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2018 beoordeeld

Wil je echt lekkere friet in Haarlem eten? Dan is de Frietkamer je beste keuze!
Als Haarlemmer heb ik een aantal ambachtelijke friettenten getest en mijn conclusie is dat de frietkamer toch echt de allerlekkerste frites van Haarlem heeft. Kortom een echte aanrader!

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Rob S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2018 beoordeeld

Het was zeer lekker om hier een patat te halen. Top kwaliteit en precies hoe je de gastvrijheid wilt hebben. Top zaak!

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Celine U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze man kent alle eigenschappen van een goede friet.
Lekkere lunch tijdens een dagje Haarlem.
Lekkere kroketten hebben ze ook

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Marleineke17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Frietkamer bekeken, bekeken ook

 
Haarlem, Noord-Holland
Haarlem, Noord-Holland
 

In Frietkamer geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding