Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste sushi van Nederland”
Beoordeling van Aziatisch Eethuis Honkies

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Aziatisch Eethuis Honkies
Geclassificeerd als nr. 20 van 54 Restaurants in Enkhuizen
Gegevens restaurant
12 augustus 2016 beoordeeld

ik eet regelmatig sushi. Maar bij Blijf toch altijd bij honkies uitkomen.
super vriendelijk personeel. Heerlijk (Verse) sushi.
Eigenaar weet ontzettend leuke en goede informatie te vertellen over de herkomst.
En niet alleen de Sushi is geweldig ook de Noodle en Rijst gerechten zijn tongstrelend.
en dat alles voor een zeer lage prijs.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Too B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (19)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 19 beoordelingen

12 augustus 2016 beoordeeld

Honkies heeft een uitstekende service, de mensen zijn er altijd klantvriendelijk en superaardig!! Het eten.. omgggg EEN SENSATIE VOOR DE MOND!! Wij komen hier vaak eten en afhalen, tot nu toe ALTIJD TEVREDEN!
Zeker een aanrader voor de sushi-liefhebber maar ook voor nasi-/ bami- en noodlemaaltijden!!

Datum van bezoek: januari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Krishna R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2016 beoordeeld

Heerlijke sushi, altijd bereid met zichtbaar kraakverse ingrediënten! Zeer smakelijke noedel en rijstgerechten .

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Beoordeling verzameld in samenwerking met ASUS 7 Stub App Tablet
Bedank karino272
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Super klein afhaal sushi restaurant , man in de keuken, simpel uitgekiend lekkere sushi, vers ,mooi en bijzonder goed..zeer sympathieke mensen en alles voor een normale, redelijk goedkope zelfs , prijs

Datum van bezoek: januari 2016
Bedank robertbrom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2015 beoordeeld

We gingen via Wf. Gerecht was uit de kunst het werd bereid waar je bij stond. Het was zeer veel voor de prijs. Vriendelijke bediening

Datum van bezoek: november 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kees24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aziatisch Eethuis Honkies bekeken, bekeken ook

 
Enkhuizen, Noord-Holland
 
Enkhuizen, Noord-Holland
 

In Aziatisch Eethuis Honkies geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding