Bribri

Schoon, goed bed, centraal

Beoordeling van Hotel du Passage
3,0 van 5 bollen28 apr 2019 beoordeeld
Vriendelijk personeel (sleutel paste niet), mooi uitzicht op de haven, ontbijt minimalistisch, maar goedkope kamer. In de stad, vlakbij café’s. Het ist in de stptraat van dromedaris. Parkeerplaatsen schaars (van 20.00 t/m 10 uur vrij, anders voor vergunninghouders behalve op zondag). Gratis parkeren bij het station, vlakbij.
Tevreden.
Datum van verblijf: april 2019
Kamertip: Kamer 2 heeft uitzicht op de haven, hotel in de straat van de Dromedaris
Buitenkant hotel / bierencafe
    1.9 km van Hotel du Passage
    Huisdieren ok
    Meer hotels in Enkhuizen bekijken
    Beoordeeld op 26 maart 2018 via mobiele applicatie

Dit geloof je pas als je het hebt meegemaakt. Alle andere negatieve recensies zijn waar. Schuren in de muur, half af geschilderde wanden. Het is er smerig, gedateerd en stinkt. Het ontbijt heel simpel, voorzien van oud brood en boterkuipjes die over datum zijn (en dat is niet 1 dag). Er is een tv maar die werkt niet met de afstandsbediening.

Het bed is oke en de locatie ligt dicht bij het centrum en station en dat is het enige positieve wat ik op kan schrijven.

Datum van verblijf: maart 2018
    Beoordeeld op 24 december 2016 via mobiele applicatie

Dat het hotel gedateerd is maakt niet uit. Maar de kamers zijn smerig! Onze badkamer was zo vies, er zat opgedroogd urine op de wc. Nieuwe kamer gekregen, en precies hetzelfde. Bad vol met haren. Smerige wc bril. Uiteindelijk kwamen 2 jongens de badkamer schoonmaken. Met alleen een dweil. Eerst met de dweil over de bril, daarna met dezelfde dweil de vloer en tegels schoongemaakt. Zonder sopje. Wij hebben zelf bleek gekocht om de wc schoon te maken. Douchen durfden we niet. Tegels vol met haar. Hier komen wij nooit meer terug!

Datum van verblijf: december 2016
    Beoordeeld op 26 augustus 2016

24 augustus - 30 graden. Via hotelkamerveiling 2 nachten geboekt, 2e verdieping onder dak. steile draaitrap - géén lift. Dakraam stond open, kon niet dicht maar was met dit weer eigenlijk geen probleem. Kamer was héél stoffig en vol spinnewebben. Ook nogal wat nachtgeluiden (dakventilator - en 's nachts speelt daar ergens om het kwartier een carrilon). Wasbakje liep slecht door. Bed was zindelijk. Ontbijt was eenvoudig, het japans restaurant lekker. Vriendelijk personeel. Alhoewel de vele minpunten toch goed geslapen in dit primitief 2 sterrenhotel.

Kamertip: Minder geschikt voor langer verblijf
    Datum van verblijf: augustus 2016
    Beoordeeld op 18 augustus 2016

Met mijn vrouw hier een nachtje geweest. Ontvangst was vriendelijk. Via een hele steile trap werd je naar de kamer gebracht. Kamer had uitzicht op een een schuindak met tussen het raam en het schuine dak in twee airco's. Bed was gekreukt zodat wij eerst dachten dat er nog iemand in lag. Lampjes boven bed een grote stofbende en de vliegen hor ook. Wel fijn at die er was. Douche leek gerenoveerd maar de kitranden e.d. waren ze vergeten te vervangen. Vies. Kraan boven wasbak en douchekop vol kalkaanslag. Ontbijt was voldoende maar de afbak croissants waren niet afgebakken. Broodjes werden aangevuld vanuit de plasticzak (lidl??) Er was voldoende. Voor een nachtje was het te doen. Wij slapen er alleen maar en zijn verder weg om te fietsen of te wandelen. Er zaten 2 oudere mensen en die bleven een week. met hen hadden we medelijden. Parkeren kan gratis bij het station 700 meter lopen of anders om de drie uur je parkeerschijf verzetten.

Datum van verblijf: augustus 2016
    Beoordeeld op 21 juli 2016

Slechte prijs-kwaliteitsverhouding. Het hotel is niet onderhouden, de badkamer was niet in orde (de douchekop werd meermaals hersteld, veel roest), veel straatlawaai, het venster sloot niet. Te mijden.

Datum van verblijf: juli 2016