Agoda.comUS$ 139
Beoordeeld op 6 april 2023 via mobiele applicatie

Het verblijf is geboekt bij via luxury. Het hotel is wat gedateerd maar dat doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het verblijf. De kamers zijn alle verschillend van omvang. De inrichting is soms klein (bv kamer 7) en soms royaal ( bv kamer 5) maar, afgezien van de omvang is de kwaliteit van de inrichting identiek en goed. Kamers aan decstraatzijde zijn gevoelig voor verkeerslawaai. De bedden zijn prima. De badkamer varieert in omvang maar de douche is prima. Het eten in het restaurant is prima. De schoonmaak eveneens. Last but not least munt het personeel uit in klantgerichtheid en vriendelijkheid.

Kamertip: Kamers aan de straatzijde kunnen verkeersoverlast geven. Restaurant van het hotel kent een prima prijs/kwaliteit verhouding
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 22 februari 2023 via mobiele applicatie

Heel vriendelijk en gezellig personeel, die ook de tijd namen voor een praatje of wat goede tips. Hotelkamer was knus, schoon met een heerlijk bed. Centrale ligging. Het a la carte ontbijt was top! Bestellen wat je wilde. We hebben genoten! Een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 18 december 2022 via mobiele applicatie

Heel leuk en gezellig hotel, midden in het centrum , parkeren gratis rechts van het station , 3 min lopen en heerlijke bedden en leuke kamers, fijn en gezellig personeel, heerlijk eten en mooi opgediend, S’Morgens a la carte eten voor herhaling vatbaar!!!!

Kamertip: Parkeren gratis rechts naast het station en dan is het een paar minuutjes lopen naar het hotel
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 14 september 2022

Eigenlijk niks mis mee ......Heel vriendelijk personeel en in het restaurant een leuke benadering. De gerechten zijn van hoog niveau, Vanuit het restaurant kan je in de keuken als je dat wil gewoon mee kijken. De kaart is prima. Het ontbijt is al carte en gewoon goed. Helaas was er geen jus d'orange. Er werd wel een alternatief aangeboden. De kamer is prima. Het is wel gehorig. Op de kamer staat een ventilator voor de warme dagen. Er is een mini bar en een kluisje. Het terras is niet helemaal aan het water zoals bij de voordeur vermeld staat.

Kamertip: Als je ouder bent dan de kamers met inloop douche apart als evt. keuze aanbieden
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 18 januari 2022

Goed hotel, schone fijne kamers en aardig personeel. Leuk ingericht en fris. Ontbijt is a la carte en dat is handig. Je kan precies kiezen wat je wil.
Bij mij was het wat rumoerig en na een telefoontje naar de portier was het snel opgelost.

Datum van verblijf: januari 2022