“Heerlijk”
Beoordeling van De Chinese Muur

De Chinese Muur
Geclassificeerd als nr. 20 van 73 Restaurants in Den Helder
24 december 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom in coronatijd sushi afgehaald als diner in ons hotel te gebruiken. Vriendelijke personeel, zowel aan de telefoon als bij afhalen.
Sushi goed verzorgd, heel smakelijk, vers en divers kwam smaak.

Datum van bezoek: december 2020

6 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Nu we weer naar het restaurant kunnen gaan, hebben we vanavond heerlijk gegeten. Een voor-, hoofd,- en nagerecht incl. Drankjes voor 25 euro. Dat is een super prijs en absoluut waar voor je geld. Vriendelijke bediening, heerlijke gerechten dus een super aanbieding !

Datum van bezoek: juni 2020
7 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

All you can eat. Lopend buffet rijkelijk gevuld en prima verzorgd. Ook a la carte separaat bij te bestellen bestaande uit heerlijke gerechten en ook nog alle drankjes. Absoluut een aanrader voor mensen die van lekker eten en drinken houden.Dit alles voor een prijs. Binnenkort gaan wij weer langs!

Datum van bezoek: november 2019
5 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Afgelopen zondag met z’n achten wezen eten, reserveren was niet nodig. We kozen voor de optie all you can eat and drink. Gedurende twee en half uur kan je dan voor slechts € 25,- p.p. net zo veel eten en drinken als je wil. Het buffet waar je dan gebruik van kunt maken is gevarieerd en word constant bijgevuld. Op tafel liggen briefjes met gerechten die je kan invullen en die dan a la minute worden bereid. De kwaliteit van deze gerechten is goed en stukken beter dan de gerechten van het buffet.
Persoonlijk ben ik géén echte liefhebber van buffetten en concepten als all you can eat maar hier was ik toch echt blij verrast.
Vriendelijke bediening, goede service en prima gerechten, en dat alles voor slechts € 25,- p.p.

Datum van bezoek: november 2019
14 oktober 2019 beoordeeld

We hebben hier gegeten. Het is eigenlijk een half buffet want voor je vlees hoef je niet in de rij te staan. Bij je tafel vu je het formuliertje in wat je wilt en het wordt voor je klaar gemaakt en bij je tafel gebracht. Alle andere gerechten kun je vrij nemen. Het is inclusief drankjes. Smaakvol en goed bereid. Hier ken je dus goed en lekker eten voor relatief weinig geld want 25 euro voor all inn is echt betaalbaar. Bediening is zeer vlot en uitermate vriendelijk

Datum van bezoek: oktober 2019

Reizigers die De Chinese Muur bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland

Den Helder, Noord-Holland

In De Chinese Muur geweest? Deel je ervaringen!