“Heerlijk hapje en drankje!”
Beoordeling van Kade 60

Kade 60
Geclassificeerd als nr. 4 van 73 Restaurants in Den Helder
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
7 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren hier tijdens de amusetour van Den Helder. Het was behoorlijk vol maar we weden naar een lekker rustige plek verwezen. Er werd echt een verrukkelijke witte wijn geschonken die speciaal voor deze gelegenheid was ingekocht. Het was een sauvignon blanc of chenille blanc. Daarbij kregen wij een tableau met een paprikasoepje, iets van carpaccio en toastje met crabsalade. Wij vonden dit een topper.

Datum van bezoek: februari 2023

5 januari 2023 beoordeeld

Na een voorstelling in de Kampanje, toch besloten om nog een hapje te gaan eten. We waren nog op tijd en hadden nog een uur om een keuze te maken in gerecht en een dessert. Na het uitserveren van ons eerste drankje en hoofd gerecht wat er heel snel was niemand meer aan de tafel gehad. De bestelde varkenshaas spies had geen gril of bakplaat gezien was geheel grijs door gegaard en smaakte muf. Omdat men heel druk bezig was met schoonmaken en opruimen zijn we door sluitingstijd van de keuken niet meer aan het dessert toe gekomen, uit frustratie aan de balie afgerekend en weg gegaan. Wij komen niet meer terug

Datum van bezoek: januari 2023
6 september 2022 beoordeeld

Een echte aanrader! Heerlijk eten, attente bediening. Komen deze week zeker nog een keer terug, voordat we weer naar Maastricht vertrekken.

Datum van bezoek: september 2022
18 juli 2022 beoordeeld

Wij hadden onze bruiloft vandaag bij kade 60 maar het voelde als thuiskomen was tot in de puntjes geregeld echt super 5 sterren is onder de maat moeten er minsten 10 zijn ... super ❤️❤️

We komen er zeker nog meerdere keren terug mvg
Jesper bais en trixie bais

Datum van bezoek: juli 2022
9 juni 2022 beoordeeld

Locatie heel mooi eten slecht 3 sliptongen als hoofdgerecht 1 van kunnen eten andere 2 terug gegeven gemeld aan kok mijn excuses was het antwoord en dat was het dan maar de rekening gevraagd en terug weg mij zien ze hier niet meer

Datum van bezoek: juni 2022

Reizigers die Kade 60 bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland

In Kade 60 geweest? Deel je ervaringen!