Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goed!”
Beoordeling van Flow Stadscafe

Flow Stadscafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 73 Restaurants in Den Helder
Keukens: Belgisch, Europees, Frans, Italiaans, Nederlands
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
21 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed eten, fijn dat er een keuze is in kleine voorgerechten. Ze hebben een hele fijne ongedwongen sfeer en goedlachse vrolijke bediening. Zeker een aanrader, toppie.

Datum van bezoek: september 2022
Bedank Ricardo B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (240)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 240 beoordelingen

13 augustus 2022 beoordeeld

We hadden online gereserveerd. We kregen een fijn plekje. Het eten was uitmuntend! De service heel goed. En wij vonden de prijs laag, in vergelijking met de kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2022
    • Service
    • Eten
Bedank NienkeAP
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Vegetarisch 2.0! Werkelijk waar, nog nooit zo’n heerlijke vegetarische hamburger gehad. Nieuw merk en ik durf er echt mijn hoofd onderste verwedden dat je iemand hier mee in de maling kan nemen. Smaakt zo lekker dat zelfs mijn mannetje zei dat hij misschien nog wel lekkerder is dan de echte hamburger. Top smaak. Wil je niet het gevoel van vlees vind je dit misschien niets maar ik heb er chit van genoten. Super aardig, goede keus, snel en een fijn terras.

Datum van bezoek: juli 2022
Bedank KarinB3447
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 mei 2022 beoordeeld

Leuke zaak heerlijk gegeten. Zeer uitgebreide menu kaart.
Aardige medewerkers.
De burgers zijn om je vingers bij op te eten.
Binnen ziet het er heel gezellig uit.
Helaas wel in de herrie van een kroeg verder op in de straat

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank annalokman
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanwege de recensies op TripAdvisor hebben we voor dit restaurant gekozen. Met zes personen hebben we hier heerlijk geluncht. De kaart is gevarieerd. De gerechten zagen er allemaal smakelijk uit.
De porties waren meer dan voldoende. De bediening was zeer vriendelijk. Leuke tent!

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank Saar1982
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Flow Stadscafe bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland
 

In Flow Stadscafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.