“Heerlijk gegeten, vriendelijke Italiaanse bediening”
Beoordeling van Pizzeria Da Gino

Pizzeria Da Gino
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 9 van 73 Restaurants in Den Helder
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 27
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Lunch
Beschrijving: Italiaanse Restaurant Pizzeria met echt Italiaanse personeel in de keuken eigenaar en gastvrouw. Afhalen en laten bezorgen van alle gerechten ook mogelijk.
12 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Italiaans gegeten, in een relaxte ambiance. We werden vlot geholpen, ondanks dat het gezellig druk was. Een echte aanrader

Datum van bezoek: mei 2021

23 mei 2021 beoordeeld

2,5 uur moeten wachten op Pizza. nog snel kunnen eten voor ik de nachtdienst inga
Pizza slap en lauw erg jammer.

Datum van bezoek: mei 2021
24 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Op de valreep voordat de restaurants weer moesten sluiten toch nog even heerlijk gegeten bij Da Gino. De tafels stonden ruim genoeg uit elkaar dus dat gaf een goed gevoel. Favoriete gerechten zijn toch wel de anti pasti speciale, gevolgd door een heerlijke biefstuk met bospaddestoelensaus. Het toetje wit truffels ging er amper nog in want we zaten helemaal vol. De bediening is de laatste tijd er echt op vooruit gegaan met de Italiaanse medewerkers (o.a. Marko is super gezellig) voorlopig zal het afhalen worden, ik wens hun veel sterkte!

Datum van bezoek: oktober 2020
16 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas door tijdelijke omstandigheden waren er geen vis en vleesgerechten op de kaart. Dit keer dus weer voor een pizza. De pizza's waren super krokant, goed belegd dus echt een genot.
Inmiddels kun je ook weer vis en vlees bestellen dus de keuze wordt weer uitgebreider!

Datum van bezoek: augustus 2020
6 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Pizza's smaakten goed. Serverend personeel vriendelijk, maar werken onhygiënisch. Gooien met blote handen nog even een dotje rucola vanuit een plastic bak op je pizza, halen vingers langs de neus en vegen tijdens het schoonmaken van de tafel de restjes op de stoel.

Datum van bezoek: augustus 2020

Reizigers die Pizzeria Da Gino bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland

Den Helder, Noord-Holland

In Pizzeria Da Gino geweest? Deel je ervaringen!