“Prima pizza”

Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 9 van 73 Restaurants in Den Helder
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 27
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Lunch
Beschrijving: Italiaanse Restaurant Pizzeria met echt Italiaanse personeel in de keuken eigenaar en gastvrouw. Afhalen en laten bezorgen van alle gerechten ook mogelijk.
12 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Da Gino is inmiddels ook een begrip in Den Helder. Prima pizza's en lekkere gerechten al missen we wel een paar favoriete gerechten sinds er een nieuwe kaart is.

Datum van bezoek: juli 2020

13 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig en mooi restaurant. Je kan er heerlijk eten en er is voldoende keus voor een ieder. Zowel de etenskaart als de drankkaart zijn uitgebreid.
Vlotte bediening en je kan er goed zitten.

Datum van bezoek: oktober 2019
8 januari 2020 beoordeeld

Het eten bevalt mij hier altijd goed.
Voorgerecht dit keer vond ik wat minder. Mosselen met scampi's.
Hele kleine mosseltjes en de garnalen waren niet echt bijzonder.
De biefstuk was mooi gebakken en zoals gewoonlijk van een heel behoorlijk formaat!
Daarbij prima aardappeltjes uit de oven en een standaard salade. Niets op aan te merken. gewoon lekker
Koffie met Sambucca na en een Limoncello van het huis :-)
Kom hier zeker ook weer terug.

Datum van bezoek: december 2019
20 november 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten. Het is het geld waard, niet duur en personeel is erg vriendelijk! Ik raad dit restaurant zeker aan! Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: november 2019
20 november 2019 beoordeeld

We werden al gelijk super lief en beleefd ontvangen toen we binnen kwamen, kregen een mooie tafel. Personeel was heel beleefd en aardig. Het eten smaakte heerlijk en er hing echt een gezellige sfeer. Heb ontzettend genoten met m’n vriendinnen en is zeker voor herhaling vatbaar!
Alles was gewoon top.

Datum van bezoek: november 2019

Reizigers die Pizzeria Da Gino bekeken, bekeken ook

Den Helder, Noord-Holland

Den Helder, Noord-Holland

In Pizzeria Da Gino geweest? Deel je ervaringen!